В началото на септември ще се радвате на добра енергия, добра динамика и развитие на ежедневието ви, Близнаци! Първите две седмици на септември искате да се погрижите за дома си и да оставите в миналото небрежността, на която сте се отдали по време на ваканцията си. Някакъв семеен проект се връща в центъра на вниманието ви и сте готови да го изпълните с енергия и увереност. В никакъв случай не може да ви обвинят в липса на участие. Ако имате текущ проект, всеки от близките ви дава мнението си, не ви липсва подкрепа.

В професионален план нещата се развиват със скоростта на светлината, звездите не ви оставят да си отдъхнете. Времето е във ваша полза, през последните две седмици просто мислите малко за себе си и при първа възможност си подарете малко почивка.

Съвет на месеца: Възползвайте се от възможностите, когато се появят. През септември шансът сякаш ви се усмихва. Не задавайте въпроси, просто вземете това, което ви се предлага без да се чудите. Благата на звездите действат върху вас, като ви носят мекота и лекота.