Не се интересувате много от началото на новия месец, защото сте прекалено заети да се занимавате с личните си дела. Да не би малките дразнители от края на август да завладяват личния и професионалния ви живот? Със сигурност! Трудно ви е да излезете от тази адска спирала, но не е невъзможно. Звездите ви съветват да потърсите помощ от близките си, да потърсите подкрепа, ще се почувствате по-добре. Към 6-ти късметът е на ваша страна.

Планетите се подреждат така, че ви дават реални възможности за напредък. Ще има върху какво да акцентирате. Тъй като добрите новини никога не идват сами, в любовен план планетите ви осигуряват възможности за съблазнявани! Ще бъдете очаровани от някого, който ще ви накара да се отпуснете и да се отворите емоционално.

Съвет на месеца: Достатъчно е да намерите малко мотивация и машината е пусната в действие! Така че възползвайте се от неочакваната ситуация, която планетите са ви подготвили и действайте. Осмелете се да се насочите към новостите; това ще ви донесе само ползи.