Да бъдеш член на британското кралско семейство изобщо не е лесно. Голяма част от живота на кралското семейство е обществено достояние. 

Разбира се, младите британски кралски наследници принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи са още по-вълнуващи. Но колко добре познаваме тези малки наследници на британския трон?

Днес по случай рождения ден на принцеса Шарлот ви разкриваме някои житейски странности на малката красавица. 

Принцеса Шарлот обича и да готви

Трудно ни е да си представим когото и да било от кралското семейство, надвесен над печката. Въпреки това Кейт Мидълтън казва, че „често принуждава двете ѝ най-големи деца (принц Джордж и принцеса Шарлот) да готвят с нея, и заедно правят любимата им паста със сирена и тесто за пица.

Принцеса Шарлот обича да танцува

Това може би не е толкова изненадващо, както маслините или готвенето, повечето малки деца обичат да танцуват. Тази информация разкрива принц Уилям.

Принцеса Шарлот е шефът у дома

Кейт споделя, че „Шарлот расте много бързо". Бабата на принцеса Шарлот, кралица Елизабет II, потвърждава статуса на шеф на малката принцеса и факта, че всички у дома слушат нейната дума.

Любимият цвят на принцеса Шарлот е розов

Кейт Мидълтън често се облича еднакво с дъщеря си, а именно в розово. Сега знаем защо - това е любимият цвят на принцеса Шарлот. Може да е малка, но това не ѝ пречи да има вече свой вкус, стил и модни предпочитания. Все пак е принцеса!

Принцеса Шарлот е двуезична

Благодарение на бавачката на принц Джордж и принц Луи -  Мария Тереза Турион Боррало, която е испанка, чаровната принцеса вече говори езика с лекота. 

Принцеса Шарлот има сладък прякор

Подобно на много членове на кралското семейство, принцеса Шарлот има възхитително семейно прозвище - "Лоти". Това содели Кейт Мидълтън по време на разговор с друга майка, дошла на официално посещение на стадион Уиндзор Парк в Северна Ирландия.