Обикновено бебешките зъбки започват да растат около 6-ия месец, но някои бебета имат свое мнение по въпроса и решават направо да се родят с пораснало зъбче.

Малкият Круз е едно от тези бебета. Той е роден с пораснало зъбче. Майка му била наистина шокирана и не можела да повярва, дори акушерката била изненадана. „Акушерката ми възкликна „Вижте, зъбче!“. Беше напълно оформено, а акушерката ми каза, че е виждала само още един такъв случай през цялата си кариера“, спомня си 17-годишната Шанън. „Много хора ни посетиха, за да го видят, и всички са изненадани от зъбчето, никой не беше виждал новородено с пораснало зъбче“, допълва тя.

Само 1 на 2000-3000 бебета се ражда с пораснало зъбче. Обикновено първите зъбки изникват около 6-ия месец.

Майката на Круз го ражда само на 17 години, а нейната майка е била на 19, когато я е родила. Всички жени в семейството раждат първото си дете, преди да навършат 20 г., така че Круз ще може да се запознае със своята 73-годишна прапрабаба Мей!

„Прекрасно е в семейството ни да има ново дете. На Шанън много ѝ харесва да бъде майка и не може да си представи да живее без сина си, сякаш той винаги е бил с нас. Круз е наистина очарователен  и всички много го обичаме“, казва Таня Армстронг – бабата на Круз.