Днес лекарите с все по-голяма точност могат да предвидят пола на детето, но понякога се случват изненади.

Ани е една от майките, която е била „излъгана“ от ултразвука. Нейната лекарка ѝ казала, че тя ще си има дъщеричка, и Ани не можела да си намери място от радост. Това било първото ѝ дете, а тя винаги е искала да си има момиче.

Бъдещата майка се зарекла да кръсти дъщеря си Коко (като Шанел), похарчила купища пари за розови роклички и направила бебешко парти, на което съобщила на роднини и приятели, че очаква едно нежно попълнение в семейството си.

След такава неописуема (и розова) радост, съдбата решила да изненада Ани с... момче!

„Когато бебето се роди, акушерката ми каза „Той е добре“ и аз я попитах: „Той? Искате да кажете „тя“, нали?“, но тя ме погледна и ми отвърна: „Не, определено е момче!“ Бях напълно шокирана!, спомня си майката. Бях много радостна, че имам син, но очаквах момиче. Сякаш ми бяха дали чуждо бебе!“

Ани обожава сина си, но признава, че с нетърпение очаквала да има дъщеря. „Винаги съм си представяла, че ще имам дъщеря и нито за секунда не съм си помисляла, че ултразвукът ще излъже.“

Разбира се, няма как ултразвукът да е на 100% сигурен, защото бебето може да е застанало в такава поза, че да не може ясно да се каже какъв пол е. Затова често се получават и грешки. Ани казва, че нейната лекарка била сигурна, че е момиче и затова приела думите ѝ като чиста монета.

Така малкият Рубен се оказал горд притежател на купища розови дрешки. Дори роднините и приятелите на Ани ѝ подарили дрехи и играчки в момичешки цветове и я затрупали със стари момичешки дрешки, които малката Коко да използва.

Въпреки че Ани няма дъщеря, тя много обича сина си и казва, че двамата са най-добри приятели, но в същото време смята да запази много от дрешките, ако някога има дъщеря.

На вас случвала ли ви се е такава сладка „грешка“?