Днешната дата 12.12.2022 се счита за огледална или известна още като денят на петте двойки. Нумеролозите твърдят, че числото 2 има ясно изразено желание за двойка, симетрия, хармония, баланс и сътрудничество. Датата 12.12.2022 е последната огледална дата за годината.

„Две“ е наричано още число-антитеза. Числото на крайностите като деня и нощта. Макар и така контрастно то поддържа равновесието, смесвайки позитивни и нагативни качества. Сред негативните черти на числото, последователите на нумерологията различават склонност към зависимост и нерешителност.

От друга страна, това е числото на покоя, което може да бъде разрушено от едно несръчно движение. "Двойката" се отличава със спокойствие, такт и проницателност. Тя е романтична и символизира изключително чувство за красота. Освен това фигурата и олицетворява внимание към детайлите.

В живота на педантичните хора и тези подчинени на скруполи обаче, "двойката" може да се превърне в символ на страх от промяна.

Двойствеността на датата 12.12.2022 г. се проявява и в повтарящото се число едно. В нумерологията то означава решителност, независимост, авторитет. Това е числото на лидера. Тази фигура показва смелост, находчивост, твърдост, но в същото време категоричност, егоизъм и агресивност. Но липсата на съмнение и наличието на упоритост могат да доведат до импулсивни и неразумни действия. Нумеролозите отбелязват, че "единиците" в датата 12 декември 2022 само ще подсилят двойствения характер на всичко, което се случва.

В този ден може да имате възможност да се възползвате максимално от способностите си. Но тези, които мислят позитивно, разчитат напълно на себе си и са готови да окажат искрена помощ на другите, ще могат най-сигурно да постигнат целите си.

Ако към основното число прибавим сборът от цифрите на този ден, той също носи своята символика. Сборът е числото 3, а в нумерологията то означава творчество, любов към живота и оптимизъм. Това е цифрата на скритите таланти и необикновените способности. А също така може да се превърне в истински магнит за привличане на пари.

Какъв по-хубав ден от този да погледнем позитивно и с доверие към живота, но също така и да сбъднем най-съкровените си мечти! Не забравяйте, че Вселената ще ви помогне, вие само трябва да повярвате! Отърсете се от всичко лошо и негативно и предизвикайте доброто в живота си!