Хората, родени през пролетта

Хората, родени през пролетта, са цветни, усмихнати, сърдечни. Те лесно се харесват на останалите и лесно създават приятелства. Обичат да помагат и често го правят. Чувстват, че мисията им е да направят света по-добър, по-нежен, по-човечен... И успяват. Просто защото успяват да променят хората около себе си. Да ги зареждат с позитивизъм, когато негативните мисли са нахлули в ума им; да им вдъхват вяра, когато са обезверени; да ги вдигат, когато паднат. Да са пролетта след студената зима...

Хората, родени през лятото

Хората, родени през лятото, са независими, силни, уверени и лесно се справят с всеки проблем. Не бягат от предизвикателствата, не се плашат от трудностите. Обичат приключенията и промените. А повече от всичко обичат пътешествията. Обичат да посещават нови места, да се срещат с нови хора, да правят нови неща. Мечтаят да обиколят света. Мечтаят да го опознаят, защото знаят, че така ще опознаят самите себе си. Няма да ги видите да се преструват и да преиграват. Честни са и откровени. Смели и открити. Истински.

Хората, родени през есента

Хората, родени през есента, са земни, топли и уютни. Общуването с тях носи успокоение и вдъхновение. Те умеят да приемат себе си и другите такива, каквито са. Не съдят, не си правят прибързани заключения, не са злопаметни. Преди да вземат някакво решение, премислят добре. Предани приятели си, на чието разбиране и подкрепа винаги може да се разчита. Творчески натури са и затова се чувстват най-щастливи, когато създават нещо, когато идеите им се визуализират и материализират. Защото във всяка идея влагат себе си и душата си. Притежават вродена мъдрост и анализаторски ум. Обичат да остават сами и да презареждат батериите си с разходки сред природата.

Хората, родени през зимата

Хората, родени през зимата, създават впечатлението, че са саможиви и самодостатъчни, но това далеч не е така. Те просто не обичат празните разговори и празните познанства. Има малко приятели, но верни, каквито са и те самите. Свикнали са да се справят с всичко сами и рядко искат помощ. Винаги обаче са готови да предложат такава. Не обичат много да говорят и таят чувствата си в себе си. Когато са огорчени, няма да го кажат открито, а ще крият болката в душата си. Деликатни натури са, които винаги мислят как действията им ще се отразят на останалите. Чувствителни и раними са, макар често да носят маската на непукизъм и самоувереност.