Всичките ти приятелки си имат половинки, а ти прекарваш вечерите си пред телевизора с чипс в ръка? Време е да си направиш самооценка. Може би има причини, които не те правят особено привлекателна в мъжките очи. Виж дали не се откриваш в следващите редове и ако е така, то опитай да се промениш, за да привлечеш любовта...

Безразлична си

Да останеш спокойна на интервю за работа може и да е много полезно, но в живота не ти върши работа. Не крий емоциите си. Може и да си много чувствителна, но ако не го показваш, хората ще останат с впечатление, че си безразлична към тях. Няма как да разтопиш някого, ако само мълчиш на среща и чакаш той да поддържа разговора.

Държиш се грубо

Не може да очакваш прекрасно отношение, ако си груба с човека срещу теб. Няма да ти стане нищо, ако използваш думите ‘’Моля’’ и ‘’Благодаря”. Неслучайно хората казват, че добрата дума може да ти отвори много врати. Мисли преди да говориш и позволи на добротата ти да се прояви.

Не се грижиш за себе си достатъчно

Не ти го казваме с цел да те засегнем и да сринем самочувствието ти. Това, че в момента не излизаш по срещи, не е оправдание! Трябва да изглеждаш перфектно във всеки един момент от живота си. Обърни внимание на детайлите – нов маникюр, нова прическа, а защо не и дреха, която никога до този момент не би си позволила да облечеш. Ако не се поддържаш, изпращаш много красноречиво послание на противоположния пол, тъй като както знаем жена, която не се грижи са себе си, няма как да се погрижи и за любимия си или за семейство.

Все още спазваш старите си правила

Нещо, което ти е вършело работа преди три години, не значи, че ще ти бъде от полза днес. Сега ще ти кажем защо - ти се променяш всеки ден, какво да кажем за няколко години. Спри да живееш само за момента, инвестирай в себе си, развивай се. Но се дръж естествено - преструвките отблъскват.

Запомни, че няма перфектни хора. Ако чакаш да ти се случи нещо хубаво, без да полагаш никакви усилия, просто забрави. Приеми недостатъците си и се опитай да ги подобриш. Не гледай само лошото у хората, всеки си има и положителни черти. Ако наистина искаш връзка, дай шанс на някого без веднага да се взираш в недостатъците му.

Стажант: Елена Тенева