Всички имаме хора в живота си, с които не можем да се разберем, колкото и опити да правим. Кой не е имал приятел, който му е влияел зле? Това е част от живота... Докато растем, се учим, и да, правим лоши избори. Забавно е да излизаш с лошо момче, но това невинаги завършва добре. Понякога токсичните хора ни преследват през годините, а ние пренебрегваме всички знаци, че те не трябва да са в живота ни. Някои се омъжват за такъв мъж, а други работят с подобни хора. Съвсем нормално е да не се разбираш с всички и е най-добре тези, с които не успяваме, да не са в живота ни.

Не всяка връзка обаче трябва да продължи вечно, както и не всяко приятелство. И все пак е трудно понякога да различим лошите от добрите за нас хора. След като това е така и невинаги можем да се доверим на инстинктите си, може да разберем това по начина, по който се чувстваме, когато те са около нас. Астрологията се занимава с характерните черти на всеки зодиакален знак, както и с талантите им. Тя засяга и отношенията между различните зодии. Искаш да разбереш от коя зодия трябва да се пазиш през следващата година? Провери тук:

Овен: Пази се от Рак

Овените са честни и казват всичко, което искат без да се замислят, а това не се приема добре от другата зодия. Ракът е емоционален, а кой знае какво би излязло от устата ти, когато дойде да плаче на твоето рамо. Просто не харесваш това, че Ракът иска постоянно да говори за чувствата си и точка.

Телец: Избягвай Стрелеца

Комбинацията между Телец и Стрелец е нещо, което може да се опише с комедиен филм. Телецът е инатлив, стабилен и обича да седи у дома, докато зодия Стрелец витае в облаците и обича спонтанните пътувания. Възможно ли е двете зодии да живеят заедно? Не сме сигурни, но това е лоша идея.

Близнаци: Откажи се от отношенията с Дева

Представителите на зодия Дева са достатъчно умни, за да водят интересен разговор с теб, но често се потапят в своите мисли и чувства, а ти обичаш да изразяваш мнението си и как се чувстваш. Девите пазят тези неща за себе си, което ги прави мистериозни, а често и скучни за теб.

Рак: Водолеят никога няма да ти даде същото, което ти му даваш

Ти не можеш да криеш чувствата си, но защо и трябва. За зодия Рак са характерни емоциите и съпричасността, но представителите му мислят, че и останалите трябва да бъдат такива. Водолеят не е такъв и не харесва да изразява чувствата си. Не че не го е грижа, но просто не знае какво да направи, когато половинката му го направи. 

Лъв: Овенът ще се опита да стане център на вниманието

Ти обичаш всички прожектори да са насочени към теб, но Овенът няма да ти позволи да го направиш. Той винаги ще се състезава с теб, а ако спечели, няма да спре да се хвали с това. По-добре е да си с някой, който те подкрепя, а не да вижда в действията ти предизвикателство.

Дева: Не се обвързвай с Рак

Ти прикриваш емоциите си и не искаш те да си проличат, но Ракът не е от този тип хора. Девите са много критични не само към себе си, но и към другите. Можеш да нараниш тази зодия много с критиката си, а и със съвет.

Везни: Скорпионът е опасен за теб

Ти обичаш всичко да е спокойно. Ако можеш да избягаш от проблеми, би била много щастлива. Скорпионът, за разлика от теб, обича драмата. Със Скорпионът нищо не е спокойно, а ти не можеш да се оправиш с характера му.

Скорпион: Лъвът не е за теб

Вие имате много общо, прекалено много, но вместо да се съгласите един с друг, винаги сте един срещу друг. И Скорпионът, и Лъвът са уверени, харизматични и страстни зодии, но ако между вас има състезание, то вие ще се борите до самия му край. Трябва да седите далеч един от друг.

Стрелец: Козирогът може да те съсипе

Ти си свободна като птичка, но това поведение не се харесва на Козирога, защото той има нужда да контролира. Той не би подкрепил и разбрал начина ти на живот. За него той е нелеп и глупав. Нямаш нужда от него. Кой се нуждае от човек, който не вярва в него? Не и ти!

Козирог: Ти и Овенът не сте създадени един за друг

Да, вие работите усърдно, когато искате да постигнете нещо, а любовта е голямо предизвикателство и за двама ви. Разликата е, че ти отделяш време за това да видиш дали всичко е така, както трябва да е, а той не го прави. Овенът не е търпелив. Той има нужда от приключения и пътувания, а ти не. Ти си внимателна, а поемането на рискове не е от твоите любими неща.

Водолей: Пази се от Телец

Като Водолей ти си бунтовник и сменяш бързо мнението си. Телецът е стабилен и вярва, че ако нещо работи, както трябва, не трябва да се променя. Телецът не е отворен за нови идеи, а скарате ли се, би било лошо и за двама ви. Не можеш да го промениш, ако той не иска.

Риби: Стой надалече от Водолей

Ако си мислиш, че двата водни знака си пасват, грешиш. Ти си емоционална, а Водолеят не харесва това. Искаш човек, който ще те изслушва и ще се интересува от това, което правиш, но той не е такъв тип. Водолеят може да те използва за собствените си нужди.