Поп звезда, идол на хиляди младежи и, не на последно място – разбивач на женски сърца. Всичко това може да се каже за 28-годишния Джъстин Бийбър. Роден в Канада, където съвсем млад печели второ място в състезание за таланти, днес изпълнителят е щастливо женен. Да си супер известен ерген, при това млад и доста успешен, обаче, има някои особености. Една от тях е, че романтичните ти истории са постоянен обект на спекулации и интерес. И не се забравят. Някои от дамите са свързвани с Бийбър единствено от слуховете, но с други е показвал доста близки отношения, които не са пропуснати от папарашките камери. Най-известното му гадже безспорно е колежката му Селена Гомез, но ние решихме да ви разкажем за всички негови приятелки (официални или предполагаеми) през годините. И, да - някои от тях определено са доста известни.


Кейтлин Бийдълс

Първата приятелка на Бийбър беше Кейтлин Бийдълс, което е сестра на най-добрия му приятел. Джъстин се запознава с нея в църква през 2009 г., когато се мести в САЩ. Романсът им е краткотраен, защото по това време графикът на певеца е доста натоварен и му се налага да пътува често на турнета. Говори се, че сингълът му „Never Let You Go“ е посветен именно на Кейтлин. Дори години след връзката им двамата остават приятели - тя дори присъства на сватбата на Джъстин.

Джесика Джарел

Джесика също е певица и това, което изглежда, че я свързва с Бийбър, е музиката. Въпреки това химията между двамата и езикът на тялото им, когато са заедно, кара много хора да ги смятат за двойка през 2010 г. Според слуховете обаче накрая двамата са се скарали.

Селена Гомес

Връзката на двамата тийн идоли продължава с кратки прекъсвания между 2010 и 2018 г. Причините са многобройните им раздели, според публикации, са други момичета и лошото поведение на Бийбър по това време. Дори се смята, че той е изневерил на Селена с настоящата си съпруга Хейли. Сега като че ли единствените, които още се вълнуват от този романс са феновете им. В медиите постоянно се коментира дали Селена и Хейли се мразят, има ли приятелство между двамата бивши и т.н.

Барбара Палвин

Тази красавица се смята за една от дамите, с които Бийбър е изневерявал на гаджето си по това време Селена. Барбара Палвин е модел на Victoria's Secret, с когото Джъстин се запознава на модното шоу на бранда през 2012 г. След това двамата са снимани заедно по време на среща, гледайки бродуейския мюзикъл „Цар Лъв“. Барбара отрича слуховете за романтична връзка и твърди, че са само приятели.

Ким Кардашиян

Джъстин е само на 16 години, когато слухове го свързват с 29-годишната тогава риалити звезда Ким Кардашиян. Двамата подхранват слуховете още повече, като заснемат фотосесия за списание “Elle”. В крайна сметка се оказва, че всичко е преувеличено и двамата не са имали връзка.

Миранда Кер и Адриана Лима

През 2012 г. името на Джъстин се свързва с още един модел на Victoria's Secret – Миранда Кер. По това време Миранда е омъжена за Орландо Блум. Въпреки това Бийбър е бил засичан да флиртува с нея, а това е било достатъчно, за да плъзнат слухове за афера. Две години по-късно Джъстин е забелязан в опасна близост с още един супер модел – Адриана Лима. Това се случва на на афтърпарти по време на филмовия фестивал в Кан, но по-късно тя опровергава слуховете, че между тях е имало нещо.

Ашли Мур

В периода 2014 – 2015 г. Джъстин отново е във връзка със Селена Гомез, но това не значи, че не намира място в сърцето си и за няколко други дами. Една от тях е моделът Ашли Мур, чиито снимки Бийбър споделя в Instagram заедно с палави послания. И ако това изглежда безобидно, то двамата са снимани да се целуват година по-късно, така че явно между тях е имало нещо повече от онлайн закачки.



Шантел Джефрис

Името на модела Шантел Джефрис е свързвано с канадския поп певец два пъти – през 2014 г. и през 2016 г. Явно Шантел, която е арестувана 5 пъти дотогава, не е оказвала добро влияние на Джъстин. Именно тя е с него, когато през 2014 г. е задържан за шофиране в нетрезво състояние. Две години след случая моделът публикува, уж случайно, снимка на Джъстин с надпис „Обичам те!“ и тогава отново се заговори за романтична връзка между двамата.

Джейд Пиърс

Смята се, че един от най-големите хитове на Джъстин – „Love yourself“, е посветен на британската бюти блогърка Джейд Пиърс. През 2015 г. двамата са забелязани на почивка заедно, а певецът дори е заснет разхождайки се гол в хотелската им стая.

Ариана Гранде

Всъщност няма доказателства, че Джъстин и поп звездата Ариана Гранде са излизали, но определено и двамата са имали симпатии един към друг. През 2013 г. двамата пътуват заедно на турне и още оттогава феновете им се надяват на романс между тях. По това време в Туитър се появява кадър с нежна целувка по бузата (на снимката), но Ариана веднага отрича между тях да има нещо. През годините след това двамата на няколко пъти са се появявали на сцената заедно и публиката винаги е била убедена, че химията между тях и страхотна и трябва да бъдат двойка. През 2015 г. дори записват дуетна песен. Макар че сега Джъстин е женен, със сигурност не са малко феновете, които още очакват романса между него и Ариана.

Никола Пелц

В средата на 2016 г. Джъстин е забелязан на няколко срещи с актрисата от „Трансформърс: Ера на изтребление“ Никола Пелц. Красавицата е дъщеря на известен американски бизнесмен, а през тази година се омъжи за Бруклин Бекъм (на снимката). Явно отношенията ѝ с Джъстин Бийбър са краткотрайни, защото след като няколко пъти е забелязана да отсяда в дома на певеца, Пелц повече не е засичана с него.

София Ричи

Дъщерята на Лайънъл Ричи е едно от момичетата, с които Джъстин има по-сериозна връзка. След като публикуват няколко общи селфита в социалните мрежи и пътуват заедно до Япония и Мексико, става ясно, че двамата са гаджета. Джъстин дори се конфронтира с феновете си и се отказва от Instagram акаунта си заради нея. Причината е, че много негови фенове тормозели 17-годишната тогава София онлайн. „Ако сте ми фенове, не хейтвайте хората, които харесвам.“ – призовава Джъстин по това време. За добро или зло, връзката им се оказва не особено дълготрайна.

И така нататък…

Модели, актриси, певици – явно такива са дамите, към които Джъстин проявява слабост през годините. Певецът, който има над 200 милиона посладователи в Инстаграм, пораства пред камерите и на сцената и всяко негово действие или дума се превръщат в сензация. Слухове – които биват упорито отричани, го свързват с още известни жени като Кортни Кардашиян, Кендал Дженър, певицата Мадисън Биър, актрисата Хейли Стайнфелд и други. Това, което днес обаче знаем със сигурност, е, че една дама успя да спечели сърцето на Джъстин и да го превърне в предан съпруг.

Хейли Болдуин: Съпругата

Говори се, че Бийбър и Болдуин са гаджета още през 2014 г. и отново през 2016 г., когато двойката официално обявява връзката си. Те публикуваха съвместни снимки онлайн и Хейли дори придружи любимия си на семейна ваканция. И точно когато нещата между тях стават сериозни, натовареният график на хитовия изпълнител за пореден път се оказва проблем за личния му живот.
Няколко години и няколко други гаджета по-късно, Джъстин и Хейли се събират през 2018 г. и приказката им завършва със сватба. Хейли Болдуин вече е Бийбър, а Джъстин официално е обвързан мъж и любящ, верен съпруг.