Придържай се към това 21-дневно предизвикателство за тренировка, за да изваеш тялото си, да отслабнеш и да изгориш два пъти повече мазнини.

Не е нужно да напускаш дома си и да ходиш на фитнес, за да тонизираш тялото си и да отслабнеш. Това страхотно 21-дневно тренировъчно предизвикателство, което ще отнема само 15 минути от времето ти, ще доведе до невероятни резултати, независимо дали става дума за отслабване, загуба на мазнини в областта на корема или дори за подобряване на формата на тялото ти.

Необходимо е да изпълняваш по 2 серии от всяко от упражненията, описани по-долу. Не почивай, докато не завършиш първата серия, наблюдавай дишането си и дръж кърпа под ръка, защото ще се изпотиш.

1. 30 подскока

Това е едно от най-добрите плиометрични упражнения и е фантастична кардио тренировка. Ако търсиш начин да подобриш бързината си, то това е упражнението за теб.

2. 20 ниски клякания

Това упражнение работи за всички мускули в долната част на тялото ти, включително тези на седалището и коленните сухожилия. Освен това подсилва корема ти, тъй като се нуждаеш от ниските коремни мускули и гърба, за да поддържаш торса си изправен и да изпълняваш това упражнение правилно.

3. 1 минута планк

4. 20 клека с редуваща се със смяна на краката

5. 10 бърпи

Страхотното при бърпито е, че съчетава кардио и сила в едно упражнение. Бърпи е комплексно упражнение за цялото тяло, което ще натовари горната и долната част на тялото ти едновременно. За допълнително кардио натоварване, можеш да добавиш скок в микса преди клека.

6. 10 лицеви опори (ако ти е трудно, можеш да правиш и по половин лицева опора, вместо цяла).

Това е едно от най-добрите упражнения за горната част на тялото, защото работи с толкова много части от него - гърдите, гърба, ръцете и дори корема.

7. 10 пъти поза „Супермен”

8. 20 коремни преси

Не забравяйте да разгледаш всички упражнения много добре, преди да започнеш да ги правиш. И без значение колко време ти отнема, просто се опитай да ги направиш добре. Ако почувстваш умора, просто спри и си поеми дъх, след това се опитай да продължиш с по-бавен ритъм.

Желаем ти успех и вярваме, че можеш да го направиш!

Не забравяй да споделиш това 21-дневно предизвикателство с всичките си приятели. Те ще ти благодарят по-късно!