През този месец се развивате в компанията на Венера и Слънцето в Лъв, Овни. Този път, обаче, красивата Венера е ретроградна и процесът е малко досаден, желанията ви вече няма да се материализират толкова бързо. Ще се сблъскате с очаквания, които нетърпението ви трудно ще издържи. Ако сте съгласни, можете да се възползвате от тези неудобства. Ретроградната Венера ви насърчава да осъзнаете какво наистина искате. Също така, ако имате чувството, че сте пропуснали нещо или някого, благодарение на тази ретроградна Венера ще можете да наваксате! Ако успокоите легендарната си страст, преместването на Марс във Везни, което е насрочено за 28-и, ще бъде по-лесно.

Въпреки че този период е благоприятен за почивка и отдих, звездите изискват да следите внимателно активността си. В най-неблагоприятните дни може да нее подходящо за весела и изпълнена със забавления в последния момент програма! Тъй като дразнителите никога не идват сами, финансовите непредвидени разходи могат да ви принудят да промените плановете си, като отложите проекти. Въпреки че тази програма не е много приятна, тя ще ви помогне да разрешите трънлив проблем. Финансите ви могат да предизвикат някои притеснения. Но бъдете сигурни, че те ще се уталожат, когато разберете откъде идват.

Съвет на месеца: Ако другите направят крачка назад, това е, защото имат нужда да помислят. Направете същото. Това ще бъде по-продуктивно, отколкото да се бунтувате срещу небето и звездите.