Палтото е може би най-важната дреха, която ще си купиш през есенно-зимния сезон. То е твоята визитна картичка и затова е важно да бъде модерно, в крак с тенденциите и да изразява добре твоята самоличност. Затова днес сме подбрали три от от топ тенденциите при палтата за сезона от онлайн магазина за луксозни стоки LUISAVIAROMA.

С плюшен акцент

Ако си почитателка на нестандартните палта, които изразяват едновременно смелост и мекота, то този вариант определено е за теб. Едно такова палто говори много за притежателката си - тя е дама с характер, която знае какво иска и как да го постигне.

В стил милитъри

 

Вариации на тема милитъри стил се появяват в почти всяка есенна колекция, така че ако искаш да имаш по-строго и едновременно с това секси излъчване, подбери такова палто. Важно условие е то да бъде с двуредно закопчаване - точно както при военните униформи.

Женствени линии

Можеш да подчертаеш женствеността си с елегантно и феерично палто, което ще те накара да се почувстваш като истинска есенна принцеса. Подбрали сме три откровено красиви модела. 

Продуктите на LUISAVIAROMA могат да бъдат поръчани и от клиенти от България. Онлайн магазинът е известен с изкусната си селекция от топ продуктите на най-известните марки в света, затова на който и от тях да се спрете ще бъдете на гребена на есенната вълна. Доставката и връщането на стоките става напълно безплатно.