Актрисата Гуинет Полтроу, която е и собственик на сайта за здравословен начин на живот GOOP, винаги се старае да опитва нови и интересни здравословни неща, които да споделя с читателите си.

А във вторник носителката на Оскар, която ще навърши 50 години през септември - сподели, че току-що е завършила седемдневна програма G.Tox (от нейната марка Goop), за да се почувства по-добре.

Във видеото тя е без грим и изглежда малко сънлива, докато говори за предизвикателството, а след това пуска снимка по бански. "Наскоро направих 7-дневното рестартиране с G.Tox, така че реших, че ще е забавно да направя снимки на това какво има в комплект", написа актрисата.

Звездата от "Железния човек" добави: „Ако искате да рестартирате организма си, определено трябва да опитате това.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

 

"Всичко е свързано с това да се храните с вкусна, питателна храна, да давате на тялото си всичко необходимо, за да бъде здраво и да отделяте време за почивка. В биото ми ще научите повече."

Самия продукт представлява протеин на прах с алфа линоленова киселина, който има за цел да рестартира тялото и да му даде нова доза енергия, за да се чувствате освежени и във форма. Алфа линоленовата киселина е вид Омега-3 мастна киселина, която се грижи за здравето на сърцето, кожата и много други системи в тялото. С този пост Гуинет за пореден път доказва, че е не просто актриса, а иска да помогне на хората да живеят по-здравословен и пълноценен живот.