Когато ми липсваш, е непоносимо. Мога да живея без теб, но не би било същото. Когато казвам, че ми липсваш, имам предвид всеки малък спомен, всяко обаждане през нощта и всяка разходка вече, как се наслаждавахме на живот. Имам предвид и всяко малко празненство, всяко постижение, всяко наше хоби. Когато ти казах, че ми липсваш, имах предвид, че ти си моят супергерой.

Връщайки се назад, си спомнях как се смеехме, как се загубихме веднъж, как ходихме на странни места. За съжаление, животът ни раздели и ни отведе в две напълно различни посоки. Може би е било за добро, че се разделихме. Може би имахме нужда от това, за да пораснем. Знам, че и двамата сме допринесли с много за развитието на другия. Може би трябва да се появи някой друг. Така е било писано.

Благодаря ти. Само това мога да кажа сега. Благодаря, че ми показа всяка една твоя страна, за смеха и радостта. Благодаря, че прие всеки един мой недостатък и ме обичаше. Благодаря, че беше честен и не ми даваше да се откажа. Радвам се, че беше себе си. Сега е време за следващата глава от животите ни.

Благодаря, че беше моята подкрепа, рамото, на което да поплача, сигурността ми. Благодаря, че не ми даде да падна. Понякога се чудя как въобще ще оцелея без теб. Благодаря, че не ми позволи да се проваля, че ми помогна да се откажа от хората, които не ми влияеха добре.

Ако трябва да съм честна, се надявам да видиш зад думите. Благодаря, че си тръгна, когато трябваше. Не мога да го опиша. Ти ми показа колко съм силна и на какво съм способна. Винаги се грижеше за мен. Но сега… Благодаря ти, че избра себе си и си тръгна. В онзи момент отношенията ни изглеждаха изчерпани и се радвам, че го направи. Това ме накара да осъзная, че времето ни с важните за нас хора е ограничено и трябва да го ценим. Осъзнах, че трябва да не съжалявам за нищо и да се радвам на хората около мен. Никога не знаеш кога някой ще си тръгне.

Никой и нищо не могат да заменят любовта, влияние и развитието, които сега са образували празнина в сърцето ми. Толкова приятели загубих през годините, че свикнах с болката. Да имам теб – това бе голям подарък. Удоволствието от живота е нищо, ако няма с кого да го споделиш. Дори не търсех мъжко внимание, защото имах най-добрия си приятел до мен. Предпочитам да си тръгнеш завинаги, отколкото да не си бил живота ми въобще.