Преди няколко дни ви съобщихме, че Хари и Меган са в Обединеното кралство и са провели тайна среща с кралицата и принц Чарлз, напът за Игрите Invictus в Холандия.

Въпреки факта, че са отлъчени от кралската фамилия , Меган показа, че неслучайно е съпруга на принц Хари и развълнува силно холандците. Досущ като неговата покойна майка, принцесата на народа Даяна, Маркъл демонстрира човечност и доброта, давайки палтото си на една от състезателките, за да завие новороденото си бебе. 

 

Докато бе облечена с бели панталони с висока талия на Валентино, комбинирани с палто от камилска вълна на Макс Мара на стойност 3.710 паунда, тя не се поколеба нито за миг да помогне в момент на нужда. Когато по време на разходката времето станало по-студено, Меган любезно свалила палтото си и го дала на майката на бебето, Бертин Шурхуис, жена Фена Гетес от холандския отбор, за да може да се стопли.

 

Изключително мил жест, нали?

Според "Дейли мейл" по време на тайната среща в замъка Уиндзор, Меган и Хари са били посрещнати от кралицара и принц Чарлз, а съпругата му Камила се е присъедини към тях малко по-късно. Какво са си говорили все още е тайна...