Любимото време от годината дойде - декември е тук, а до Коледа остават броени дни. Ако все още се чудиш с какво да зарадваш дамата на сърцето си, всеотдайната си и любяща майка, любимата си и грижовна баба или прекрасната сестра, която имаш, не се отчайвай - подготвили сме списък с перфектните подаръци, за които сме сигурни, че всяка от тях мечтае! Запаси се с малко търпение и просто избери съвършения:

Стопли любимата си дама през зимата с най-мекото и пухкаво одеяло Уорм Хъг Топла прегръдка 

Сигурни сме, че няма жена, която да не обожава да прекарва студените и снежни зимни дни в леглото, сгушена на топло в прегръдката на любимия и с чаша горещ шоколад! Ако това важи и за твоята половинка, то побързай да ѝ подариш комфорта, от който се нуждае. Само сега можеш да превърнеш това удоволствие в още по-неповторимо, благодарение на комплекта Уорм Хъг Топла прегръдка - идеалният избор за дамата на сърцето ти, която обича да е на топло през студените зимни дни. Пухкавата страна на одеялото има и джобче за затопляне на краката на твоята любима, която никога повече няма да усети студ, а мекият пълнеж на целия комплект от пухкави фибри Уелслийп® Адванст, ще ѝ осигури наистина невероятен комфорт! Одеалото и възглавницата се предлагат в три цвята - червен, син и кафяв, а всяка поръчка идва, опакована като подарък - с панделка, върху която е написано сгряващо послание: "Домът е там, където е сърцето!"

Подари на тялото ѝ всичко, от което се нуждае с Червен Нутрибулет

Тайната на перфектния подарък се крие в това да успееш да докоснеш сърцето на получателката, като я дариш с това, за което наистина мечтае. А коя дама не иска да се чувства винаги млада, здрава и жизнена? Всяка! Именно затова трябва да я зарадваш с нещо, което да ѝ дарява здраве и едновременно с това да я прави красива. Червеният Нутрибулет е точно това, което търсиш - революционно откритие в науката за хранене, което може да промени живота ѝ изцяло! Помогни ѝ да се възстанови от натовареното ежедневие и постоянна умора, които не ѝ позволяват да се храни здравословно с помощта на мощния хранителен екстрактор, който взема най-доброто от храните, смила ги до хомогенност и запазва всички хранителни вещества, ценни витамини и минерали, които са във всяка една глътка Нутрибомба. Нутрибулет не е нито блендер, нито сокоизстисквачка. Той е революционно откритие, което извлича полезните вещества от храната под формата на напитка, заредена с лесни за усвояване от храносмилателната система вещества, които повишават способността на тялото да се лекува само. А добрата новина е, че само сега това прекрасно бижу идва в комплект с висока чаша с голяма вместимост, книга с инструкции и рецепти, а също така и с джобен диетолог. Е, убедихме ли те, че това е Нейният подарък?

Подари игра в 3KEY Стая на загадките

Ако Тя е ценител на ескейп забавлението, да ѝ подариш игра в 3KEY Стая ще я зарадва... отКЛЮЧително много! А ако още не пробвала това супер популярно забавление за приятели, колеги и двойки – ами ето с какво да я очароваш! 3KEY escape rooms имат вече 3 тематични Стаи – доказано изпипани и забавни. Подари ѝ игра в „Детективът и Машината на времето“ и тя ще влезе в ролята на Шерлок. Този ваучер от 3KEY ще ти подготвят като тайнствен свитък с восъчен печат – изработен ръчно! Ако е любителка на WOW ефектите и технологиите – подари ѝ ваучер за МаТРИК Стаята – той е под формата на филмова обложка, защото ще й предстои филмиране в стил култовата лента „Матрицата“. А какво ще кажеш да я изпратиш на опияняващо приключение в мафиотски стил ? Стаята „Тайният бар на Ал Капоне“ ще предизвика лошото момиче в нея. Този ваучер ще я изненада – от 3KEY ще ти го подготвят с нейна снимка в ретро вестник, издирващ най-опасната личност! За 3KEY ваучерите научи тук.

Подари ѝ копринена кожа с комплектите на Skincode

Не съществува дама, която да не обожава разкрасителните продукти, които се грижат за сияйния и здрав вид на кожата ѝ. Затова ти предлагаме да зарадваш своята избраница с едно от нашите предложения.

Първото от тях Skincode Eксклузив Ейдж прохибит включва Skincode Eксклузив Клетъчен крем и Skincode Eксклузив Клетъчен серум за лице против бръчки. 

Със своята изключително лека и приятна текстура, кремът за лице забавя стареенето и е подходящ за нормална към много суха кожа. Кожата е вътрешно подсилена, видимо по-гладка и блестяща, тенът на лицето е изравнен, а линиите и фините бръчици са изгладени.

Серумът за лице драстично намалява видимостта на бръчиците и заедно с това коригира лицевия контур, придава блясък и сияйност. Формулата му включва комбинация от био-подхранващи съставки и високо ефективни пептиди от ново поколение, които въздействат върху клетъчното обновяване и подпомагат кожното реструктуриране и регенерация. А още по-прекрасната новина е, че продуктът е подходящ за всеки тип кожа, дори и най-чувствителната!

Второто ни предложение Skincode Essentials S.O.S за Комбинирана и мазна кожа се предлага в специално селектирана коледна чантичка, която съдържа продукти за цялостна грижа на швейцарската марка, предназначена за склонна към омазняване и лъщене кожа, предразположена към поява на несъвършенства. В нея дамата, която искате да зарадвате, ще открие Skincode S.O.S Измивен Гел, който представлява нежен почистващ препарат, намаляващ порите и допринасящ за по-чиста и здрава кожа; Skincode S.O.S Матиращ Лосион, който представлява много лек и ежедневен овлажнител, подпомагащ регулиране производството на себум и намаляване на порите, допринасяйки за по-чиста и здрава кожа с матов, немазен завършек и Skincode S.O.S Балансиращ Серум, който представлява мултифункционална разработка, насочена за успокояване и балансиране на кожата, действаща към регулирането нивото на себума, намаляване порите и контролиране на лъскавините.

Повече за продуктите може да намерите на: www.skincode.bg

Изкушаващи са, нали?