През юли управителят на Стрелец - Юпитер в Близнаци - ще ви принуди буквално да излезете в света, да създадете нови контакти и връзки. Важно е, че дори въпреки доста тихия юли за вас, Юпитер буквално ще ви принуди да контактувате по-често, да пътувате до нови места и да актуализирате адресната си книга. Затова се доверете на нови хора и оферти – те ще ви доведат до вашата съдба.
Според хороскопа за Стрелец през юли 2024 г. ще бъде възможно да постигнете растеж в кариерата. С началото на отпускарския сезон конкуренцията намалява и шансовете да се превърнете в лидер се увеличават. За предпазна мрежа можете да получите подкрепата на влиятелни съюзници. Хармоничното Слънце в Рак укрепва семейните връзки. Стрелецът трябва да прекарва колкото се може повече време у дома, да общува със семейството си и да се занимава с битови въпроси. Роднините ще ви помогнат да вземете решение за бъдещите си планове. Моментът на триумфа ще бъде Гръмотевичното пълнолуние през юли, когато ще се появят първите резултати от положените усилия. Инвестициите ще започнат да се изплащат, Стрелецът може да насочи тези средства за решаване на важни проблеми: здраве, образование, ново жилище.
Личният живот в началото на юли няма да се развива толкова гладко, колкото ни се иска. Семейните отношения ще са на ръба на разпадането и проблемът няма да дойде отвън: стари разногласия ще изплуват на повърхността. Хороскопът за Стрелец предупреждава да не се изнервяте. Не трябва да реагирате остро на лудориите на партньора, търпението и изчакването са ключът към мирното разрешаване на ситуацията. Под влиянието на Венера в Рак, която засилва желанието за огнище, вятърничавият Стрелец ще се успокои малко. Този период е идеален за ремонти и подобрения в дома: благодарение на богатото въображение ще бъде възможно да обзаведете апартамент с голям вкус. Най-важното е, че обновяването на интериора ще отнеме малко време и ще струва много скромна сума.
Почти през целия месец юли ще сте насочени към семейните финанси, тъй като Слънцето и Венера ще бъдат във вашия сектор на семейния бюджет. Новолунието на 5 юли може да донесе нова финансова инвестиция, покупка на апартамент, теглене на ипотека или кредит. Вероятно ще мислите за ремонт. За необвързаните Стрелци е напълно възможно началото на нова интимна връзка, която до голяма степен ще се основава на приятелство и идентични възгледи за бъдещето.
Новият опит, натрупан в средата на месеца, ще бъде безценен. Неочакваните трудности ще ви наведат на мисълта, че плановете трябва да се коригират, за да се вземат предвид новите задачи. Общият хороскоп за Стрелец за юли 2024 г. предупреждава за опасностите от самозаблуда: изразходвайки енергия за запълване на дупки, може да загубите във всички посоки. По-лесно е да признаете допуснатите грешки и да започнете отначало. Високата ефективност на усилията е гарантирана от Меркурий в Лъв, който придава на всичко особено значение. Чувствайки невидима подкрепа, Стрелецът ще намери лекота. Тъй като не е необходимо да мобилизирате сили, можете да се погрижите за себе си. Въпреки че този период изисква театрални ефекти и големи жестове, по-добре е да обърнете внимание на хората с по-малко късмет.
От 12 юли Венера навлиза във вашия сектор на пътуванията, така че можете да помислите за пътуване до морето или да решите да съчетаете ученето с приятна ваканция. Също така през този период може да започнете романс. Но от 14 до 17 юли Марс в съвпад с Уран във вашия здравен и работен сектор може да доведе до внезапни промени - например внезапно започнете да спортувате повече, сякаш имате повече енергия, за да подобрите начина си на живот. Също така може да възникне внезапна ситуация на работа, като уволнение на служител или поява на нов човек в екипа. Най-вероятно той ще бъде мъж.
Обърнете внимание на събитията през юли, особено ако започнете да чувствате, че вашето обкръжение или дори приятели крият нещо от вас. Факт е, че от 1 юли Черната луна започва да се движи през вашия сектор на комуникация, съмишленици и приятели. Често това носи фалшиво приятелство и изпитание на отношенията с онези хора, които сте смятали за „свои“ и „от една порода“ като вас. Ще ви се разкрие нещо - внимавайте.
Плодотворният край на юли ще затвърди идеята, че усилията не са били напразни. Ще имате попътен вятър: ще можете да вършите няколко неща едновременно. За да поддържате темпото, хороскопът за юли за Стрелец препоръчва да използвате джаджи. Срещите чрез видеоконферентна връзка ще ви помогнат да облекчите работния си график. Що се отнася до здравето, позицията на Марс в Близнаци гарантира отлично здраве. Въпреки че Стрелците често се простудяват, възпалителният процес ще бъде лек. Въпреки това не трябва да забравяме за превантивните мерки: при първите признаци на настинка трябва да пиете повече течност, съдържаща витамин С, а също и да изплаквате носоглътката.
Но Пълнолунието на 21 юли се случва във вашия сектор на финансите и самочувствието - ако сте имали нещо важно, но не сте решили на 23-34 юни, то сега ще има кулминация. Най-вероятно Пълнолунието ще внесе яснота във финансовите въпроси и можете да получите голяма сума. Тъй като диспозиторът на Пълнолунието Сатурн ще бъде във вашия жилищен сектор, най-вероятно ще има важно събитие в областта на недвижимите имоти. Купувате или продавате апартамент или решавате да наемете или отдадете под наем жилище.