Спомняте ли си малкото ирландско момиченце от суперхита "Титаник", което пътува в трета класа, заедно с майка си и сестричката си?

Днес актьорът, който го изигра – Рийс Томпсън, е на 30 г.. Младият мъж не се занимава с актьорско майсторство, а е маркетинг директор на "Brian Head Resor" в Юта, един от най-предпочитаните ски и сноуборд курорти от почитателите на зимните спортове.

 

Въпреки че участва в хитовата лента от 1997-ма година, когато е едва на 5 години, той все още получава малки чекове от около 200-300 долара, годишно, от тази своя роля. 

Тя е избрана от майка му, която му предлага нея и още една - за момче на бензиностанция, която е по-голяма. В крайна сметка обаче, се спира на малката роля за "големия филм" и му казва: "Нека просто го направим, ще бъде страхотно. Дори и ако филмът е гаден, ще го видим", спомня си днес Рийс.  

"Е, оказа се, че това е един от най-скъпите филми в историята на киното някога”, казва днес актьорът и потвърждава, че майка му е взела правилно решение и се радва, че днес все още може да й купи подарък с парите, изкарани преди 25 години.