Коя жена не иска да има здраво, красиво и стегнато тяло? Но премахването на подкожната мазнина може да бъде доста трудно – особено когато става въпрос за проблемни зони като бедрата, където най-често пълнеят повечето жени.  Ако искате да се радвате на красиви, стегнати бедра, редовните тренировки ще помогнат, но има и някои навици, които са много по-лесни и в същото време ще улеснят отслабването.

Ето 3 от тях, които може да започнете да прилагате веднага: 

Внимавайте с какво се храните

Понякога само упражненията може да не са достатъчни за стегнато тяло. За да изгорите мазнините, по един или друг начин, ще трябва да преразгледате диетата си, да създадете калориен дефицит и да се придържате към определени препоръки. На първо място, трябва да намалите приема на сол и да замените бързите въглехидрати, включително хлебни и сладкарски изделия. Би било добре да включите повече храни, богати на протеин, в ежедневието си. 

Масажирайте бедрата си

Освен правилното хранене и физическите упражнения, масажите също оказват благоприятно влияние. Те помагат да се раздвижи тъканта и могат да намалят целулита и натрупването на мазнини в тази област.

Пийте достатъчно количество вода

Водата е полезна не само за изгарянето на калории, а като цяло за вашия организъм, за това се уверете, че пиете достатъчно всеки ден. Тя помага на метаболизма да се забърза. Така се изхвърлят излишните мазнини и се поддържа добър баланс на тялото.