Как си представяш идеалното предложение за брак? Навсякъде трябва да има цветя, обстановката трябва да бъде неповторима и запомняща се, въпросът трябва да те изненада? А какво ще кажеш за предложение на фона на Северното сияние?

 

Дейл Шарп е планирал да предложи на Карли Ръсел точно по този начин.
Интересно е, че той е направил първи опит да предложи на партньорката си, който обаче е завършил с провал. Дейв скрил пръстена в шише от лосион, но на летището се оказало, че багажът им надвишава лимита за тегло. Карли изхвърлила шишето в кошчето на летището, без да подозира, че в него е скрит пръстен за 4 хиляди долара.

Дейв и Карли са виждали Северното сияние около 30 пъти, защото са фотографи, но и двамата са единодушни, че по време на предложението за брак е било най-красиво.

 

Двойката е заедно от 7 години и са единодушни, че е било любов от пръв поглед. Дейв искал да предложи на приятелката си по най-красивия и уникален начин. “Не бях виждал никой друг да го прави точно по този начин, а аз искам да направя нашия момент специален”.

След като първият опит на фотографа завършва с неуспех, защото Карли изхвърля шишето лосион на летището, Дейв трябва отново да събере достатъчно средства, за да купи друг прекрасен пръстен.

Самото предложение е било наистина неповторимо и романтично. Когато Северното сияние започнало, Дейв коленичил и задал големия въпрос. Карли била шокирана и не спирала да повтаря “Какво правиш, какво правиш?”.

Представяш ли си какво е усещането да ти предложат брак на фона на Северното сияние? Тези снимки ще те пренесат в романтичната приказка.