На всички ни се е случвало да се чудим какво да купим като подарък на наш близък, приятел, роднина или на когото там трябва, на колега например. Чудим се какво ще му хареса, дали да е нещо хумористично или пък практично. Ровим в нета, питаме други хора за идеи, но често се спираме на нещо скучно и най-вече играем „на сигурно“. Взимаме чорапи, ваучер или още по-лошо, когато нямаме никакви идеи, даваме просто плик с пари. Реакцията на рожденика, когато си види подаръка , често е зле прикрито раздразнение.

А дори само с подарък не става, трябва и нещо друго, например картичка, в която да напишем пожелания или най-малкото да пъхнем парите там. А това е дори по-голяма драма – картичките са суховати и скучновати, често с готови картинки от интернет и стандартни и безлични послания. Обикновено избираме най-малкото зло, за да отбием номера, както се казва. А какво се случва след това с тази картичка? Прибира се в някое чекмедже, но нерядко дори заминава към кофата за боклук.  

Ако тези ситуации са ви познати, омръзнали са ви и не сте се примирили, че това е, което предлага пазара, следващите няколко параграфа са за вас!

Разбира се на всяко решение рано или късно се намира проблем, така де, обратното. Та, открихме едни пичове, които решават не един, а два проблема. Кръстили са се БЕЗСМИСЛИЦИ. Да, и ние реагирахме така. И девизът им е, че това е бранд, който не се взима прекалено насериозно. И понеже ние оценяваме доброто и пиперливо чувство за хумор, се снабдихме с доста от тях. Те правят много лудички дизайни, които принтират на различни иначе практични неща, като канави, тениски, плажни кърпи, кейсове за телефон и плажни кърпи. Жестоки са, буквално, ето малко не нещата които правят: 

Та ето чудесни предложения за подарък за който се сетиш – палавия ти колега, скучната ти приятелка, строгото мамче или защо не и за самия теб. А за да може всичко да е логически завършено, правят и картички с пожелания. Че са забавни и оригинални е ясно, но са и леко пиперливи, което обаче винаги ще разчупи обстановката. Ето това са картички които няма да споделят съдбата на своите посестрими – скучните картички. Всеки би си запазил една такава, което е много по-добра инвестиция за вас, ако се замислите.  

И сега, освен креативни и оригинални, са и широко скроени, те ни дадоха специален промокод, с който всеки наш читател получава 5% отстъпка от всяка поръчка до края на месеца. Определено можем да кажем, че Безсмислици са наистина смислени в това, което правят. Евала, момчета!