Пролетта ще донесе дългоочакваните промени – някои най-накрая ще приключат стари и проблемни дела, други ще се потопят до уши в романтика, а трети ще получат дългоочаквано признание и ще отворят нови професионални хоризонти пред себе си.

Март

Март ще бъде отправната точка за всички бъдещи промени. През този месец си струва да започнете да планирате глобални задачи и да започнете да ги изпълнявате. Освен това първият пролетен месец ще ви изпълни с романтика – бъдете готови любовните вибрации да ви превземат. На 20 март ще настъпи пролетното равноденствие - смята се, че точно в този момент новият сезон официално влиза в действие.

Април

Април обещава активен прилив на енергия – този месец ще ви даде допълнителен тласък: ще се появят вътрешни ресурси и сили за нови постижения, а творческите идеи буквално ще ви завладеят. В същото време не бива да се поддавате на еуфорията – важно е да се подходи балансирано към изпълнението на поставените задачи. На 16 април Черната луна влиза в знака на Рак – възможно е отдавна забравени, но нерешени проблеми от миналото, да напомнят за себе си.

Май

От 30 април до 16 май ни очаква коридор на затъмнение – по това време трябва да внимавате особено да не започвате нов бизнес, да не планирате големи транзакции и т.н. Като цяло през тази година май няма да е най-лесният месец, но не бива да се разстройвате - именно този период ще ви позволи да преосмислите живота си, да направите необходимите изводи и да продължите напред с нова сила.

Овен

Работа и кариера

Тази пролет Овните трябва да обърнат сериозно внимание на кариерата си - има огромна вероятност за растеж и значително подобрение на финансовото им състояние.

Красота и здраве

През новия сезон звездите препоръчват на представителите на знака да се съсредоточат върху здравето си (както физическо, така и психологическо). Опитайте се да не пренебрегвате сигналите на тялото и не се концентрирайте върху негативното.

Телец

Работа и кариера

За Телец пролетта ще бъде стабилен период, през който не се препоръчва да се предприемат необмислени стъпки. Съсредоточете се върху текущите дела и се опитайте да не влизате в конфликт с колегите.

Красота и здраве

Вероятно през пролетта много представители на знака ще искат да променят външния си вид, но както и в областта на кариерата, и тук не трябва да вземате прибързани решения.

Близнаци

Работа и кариера

Според прогнозата Близнаците ще имат късмет в областта на финансите и кариерата - време е да пожънат плодовете на своя труд.

Красота и здраве

Тази пролет представителите на знака определено трябва да се съсредоточат върху състоянието на кожата – погрижете се да попълните козметичната си чанта със слънцезащитен крем и избягвайте продукти с киселини.

Рак

Работа и кариера

Звездите препоръчват на Раците да внимават с проявата на емоции – има риск да бъдат въвлечени в голям конфликт.

Красота и здраве

Пролетта на 2022 г. е най-подходящото време за Раците да увеличат физическата си активност. Ходете повече, спортувайте във фитнес зала или изберете нещо по-нетривиално – като конен спорт.

Лъв

Работа и кариера

Лъвове, очаква ви сериозен творчески подем, основното е да не го пропуснете. Не се страхувайте да се доверите на интуицията си и да действате сами.

Красота и здраве

Новият сезон е идеален за експериментиране с косата. Оцветяване, подстригване – сега е моментът да се решите на това, за което отдавна мечтаете.

Дева

Работа и кариера

Пролетта подготвя значителни успехи по отношение на кариерата за представителите на този знак, но звездите напомнят, че основното в подхода към успеха е човечността и чистотата на намеренията.

Красота и здраве

Тази пролет Девите се насърчават да прекарват повече време на открито и да обръщат внимание на качеството на съня си.

Везни

Работа и кариера

Звездите предричат успех на Везните в новите начинания – затова не се страхувайте да продължите напред и уверено да се движите към целите си.

Красота и здраве

Представителите на знака трябва да опитат необичайни техники за масаж - това е, от което се нуждае тялото ви.

Скорпион

Работа и кариера

Предходният сезон не беше лесен за Скорпионите, но пролетта ще им даде отличен старт и ще компенсира всички трудности и негативни моменти от миналото.

Красота и здраве

Най-добрият начин да се отървете от стреса и напрежението е да отделите време за спорт. Опитайте бягане, колоездене или тенис.

Стрелец

Работа и кариера

През тази пролет Стрелците ще постигнат дългоочакваното израстване в кариерата. Вероятно ще получат изгодна оферта за повишение или възможност да укрепят позицията си на текущата позиция.

Красота и здраве

Топли вани, масажи, туризъм – звездите настоятелно съветват представителите на знака да не забравят да си почиват и да се разтоварват от проблемите.

Козирог

Работа и кариера

Пролетта на 2022 г. ще донесе финансов и кариерен късмет на онези представители на знака, които могат да преодолеят своята несигурност и вътрешни страхове.

Красота и здраве

Този период трябва да се използва за пътуване. Ярките впечатления от почивката ще дадат нови сили и енергия.

Водолей

Работа и кариера

Предстоящите три месеца може да изнервят Водолеите, но в крайна сметка всички неприятности ще бъдат превъзмогнати. Основното нещо е да не се поддавате на влиянието на негативните емоции.

Красота и здраве

На представителите на знака не се препоръчва да се занимават с рискови спортове. Бъдете разумно предпазливи и пестете силите си за нови постижения.

Риби

Работа и кариера

Новият сезон ще позволи на Рибите да се сближат много с колегите си, което в крайна сметка може да ги доведе до кариерно израстване.

Красота и здраве

Пролетта е време на промяна и представителите на знака не само могат, но и трябва да вземат решение за промени както във външния си вид, така и в начина си на живот като цяло.