Астроложката Юлия Лифанова разказва защо Водолеите ще започнат активно да се насочват към кариерата си и как това е свързано с повишено самочувствие и любовни приключения.

През ноември вашият управител Уран ще бъде в знака Телец, който в хороскопа ви отговаря за сектора на недвижимите имоти. Това означава, че ще се занимавате активно с домакински задължения и семейни проблеми, като в по-голямата си част можете да вършите работата си дистанционно. Уран ще направи няколко важни аспекти, които могат да ви донесат конкретни събития.

На 1 ноември има тригон между Уран и Венера - важен пробив във финансовите въпроси на семейството ви. Или страстна ситуация в любовта. А до Новолунието в Скорпион, 13 ноември, се формира опозицията на Марс и Уран. Може да очаквате конфликт с човек, който е свързан с работата ви или представлява държавна институция.

Като цяло новолунието в Скорпион ще ви донесе важен нов цикъл, свързан с работата ви. Първо, компанията ви може да промени името си или шефът ви да се промени. Може също така да очаквате нова титла или статус или да започнете на нова позиция. Каквото и да се случи, това е съдбоносно събитие за вас. Още на 18-19 ноември в сектора на кариерата ви ще се случи съвпад на Марс и Слънце, което може буквално да ви тласне към контакт с мъж, с когото ще развиете връзка в рамките на две години. Може да има отношение към вашия работен проект.

Пълнолунието в Близнаци, на 27 ноември, е в сектора ви на любовта и щастието, което означава, че ви очаква любовна среща или важно решение във връзката. Управителят на събитието, Меркурий, ще бъде в сектора на приятелите, което означава, че можете да отидете на парти или романсът ви ще стане известен на другите. Ако сте семейни, тогава най-вероятно пълнолунието ще донесе желание да организирате почивка, да съберете голяма група приятели или да отидете на екскурзия някъде с голяма група - ще бъде ярко и незабравимо, бъдете сигурни за реализирането на тази идея.

За Водолеите, които развиват свой бизнес, ноември ще бъде важен месец за сериозен скок напред. Първо, ще вземете важно решение относно дейността си, и второ, ще се почувствате по-ентусиазирани да я популяризирате пред широката общественост в Интернет.