Есента започва с ретрограден Меркурий, ретроградна Венера и обръщане на Юпитер в ретроградно движение. Това ще донесе на всички нас промени и ще ни подтикне да преосмислим живота си.

При вас, Лъвове, основният фокус на месеца ще бъде свързан с вашите финанси и самочувствие. В допълнение към ретроградния Меркурий в този дом, който ще ви подтикне да преосмислите съответните сфери в живота си, Слънцето носи повишаване на вашето самочувствие. Може също така да имате увеличение в заплатата или като цяло финансите ви да процъфтяват.

Ретрограден Юпитер на 4 септември ще бъде в знака на финансите, Телец, което ще тласне всеки от нас да преразгледа своето финансово състояние, разходи и спестявания и да обърне внимание на семейния капитал. До края на годината Юпитер ще ви върне към стари финансови инвестиции, направени през 2011-2012 г. Например, ако имате недвижим имот от тези години, може да започнете да го давате под наем или да помислите за рефинансиране на заем или ипотека. От друга страна, може би през тези години сте направили първата покупка на апартамент и сега искате отново да инвестирате в жилище, но за да го направите, ще трябва да продадете някакъв друг стар имот.

При вас, Лъвове, Юпитер ще бъде в дома на статуса, кариерата и целите в живота. Най-голямата планета в галактиката ще се движи напред-назад по върха на вашия хороскоп, който е основният център на наталната карта. Това означава, че ще преразгледате посоката на живота си. Започвате да гледате на себе си по нов начин и не искате повече да се задоволявате с малкото.

Септември ще е последният сравнително спокоен месец от годината, преди да се отвори Коридорът на затъмненията през октомври и да преживеем пълнолунието в Скорпион през ноември. Енергията на Коридора може да се усети един месец преди старта му, затова от 15 септември, новолунието в Дева, наблюдавайте внимателно събитията в живота ви.

При вас, Лъвове, в живота ви може да се появи нов източник на доходи. Най-вероятно бивш мениджър или клиент може да дойде при вас и да ви помоли да свършите някаква работа отново. Също така е възможно да започнете да се храните по нов по-здравословен за вас начин.

На 29 септември ще има мощно пълнолуние в знака Овен, което ще се отрази на вашия сектор на разширяване на мирогледа. Пълнолунието ще направи и тригон със Слънцето, което означава, че Вселената ще ви даде мощен поток от енергия, за да продължите напред. Популярността ви може внезапно да нарасне, да се запишете неочаквано за някакво обучение или да отидете на екскурзия. Поне едно от тези събития значително ще разшири разбирането ви за света и ще си изясните накъде искате да поемете. Освен това, в живота ви може да се появи човек, който внезапно да натисне някакъв бутон в душата ви и да промени живота ви завинаги към по-добро. Марс във Везни от своя страна говори за пробив в отношенията с любимите хора, пътуване или майсторски клас, които ще ви помогнат в житейското ви развитие.