В нощта между 6 и 7 март небето бе озарено от пълнолуние в Дева, което ни носи специфична енергия с акцент върху продуктивността и желанието за усъвършенстване след дълъг период на мечти.

Това пълнолуние ще се отрази най-силно на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Ето какво точно ще донесе на всеки от тези зодиакални знаци поотделно:

Близнаци

Пълнолунието ще се отрази на четвъртия ви дом - на дома и семейството. Това ви насърчава да анализирате различните начини, по които можете да допринесете за своя домашен уют и семеен успех. Въпреки че по принцип не се притеснявате за планирането и организирането, ще бъдете вдъхновени да използвате своята комуникативна и любопитна природа, когато става въпрос за жилищното ви пространство. Независимо дали реорганизирате мебелите, или се подготвяте за цялостен ремонт, със сигурност ще сте изпълнени с енергия и желание за действие. Накратко, това е периодът, в който ще пренебрегнете деловия си живот и ще дадете приоритет на семейния. Бъдете внимателни, възможно е да получите лоши новини, свързани с недвижимите имоти.

Дева

Акцентът ще бъде поставен върху възвръщането на продуктивността ви, така че очаквайте натоварен график. Подгответе се за кризисни ситуации с много стрес, затова все още ограничавайте задълженията си, за да можете да издържите психологически на всичко. Възможно е да сте разсеяни и малко изгубени и да започнете няколко неща едновременно, от които да не завършите нито едно. По-добре е да имате предвид цялостната картина и да завършвате задачите една по една. Може да се сблъскате с повече конфликти в отношенията си с любим човек.

Стрелец

Това е периодът, в който ще запретнете ръкави и ще положите големи усилия в областта на кариерата или на някое хоби. Обикновено давате приоритет на крайната цел пред малките неща, но това е времето, когато всъщност трябва да обърнете внимание на малките неща. Затова звездите ви съветват да не ги пренебрегвате. Имайте предвид, че това не е периодът, в който трябва да правите някакъв специален план за действие, оставете това за следващия месец. Добрата новина е, че ще получите повишение, но от друга страна, може да очаквате неприятности в семейството.

Риби

Пълнолунието ще освети седмия ви дом-домът на романтичните взаимоотношения. Това ще ви вдъхнови да бъдете по-организирате в тази област. Този период ще бъде белязан от желанието и нуждата ви да бъдете полезни на другите; може би това ще бъде помощ за партньор или ценен съвет за приятел. Въпреки че сега е чудесно време да бъдете на разположение на другите и това ще ви се отплати многократно, не пренебрегвайте собствените си нужди. Възможно е да настъпи голямо емоционално сътресение, като годеж, сватба или раздяла; това със сигурност ще бъде събитие, което ще ви разтърси емоционално.