Не е нужно да сте самовлюбени, за да се държите нарцистично от време на време.

Този визуален тест ще ви отнеме само няколко секунди, но след това ще разберете нещо ново за себе си.

Погледнете картината и вижте кое ще е първото нещо, което ще привлече погледа ви.

Готови ли сте? Тогава да проверим отговора ви:

1. Жена

Ако първо сте забелязали жената, тогава означава, че сте влюбени във... външния ви вид. Понякога сте доста суетни и държите да изглеждате добре в очите на околните. Обичате комплиментите, особено ако са за личния ви стил. Това не означава, че съдите хората по външния им вид или че сте вманиачени по вашия собствен, но определено за вас той е от значение. Много често се сравнявате с останалите и ако сравнението не е във ваша полза, това може да ви развали настроението и да изкара наяве много от вашите комплекси.

2. Река

Ако първото нещо, което сте видели, е река, това означава, че сте влюбени в... работата ви! Вие знаете, че трябва да обръщате повече внимание на любимите ви хора и да балансирате между личния живот и работата, но истината е, че сте работохолици. Държите на социалния и материалния статус, амбициозни сте и никога не се отказвате.

3. Мост

Ако сте видели първо моста, това означава, че не сте много състрадателни. Не че имате студено и безчувствено сърце, но много често не обръщате внимание на чувствата на останалите или не можете да се поставите на тяхно място. Не го правите нарочно, просто не се замисляте. Когато някой ви каже, че е добре, вие просто му вярвате и не задълбавате. Рядко питате приятелите ви как са и дали имат някакъв проблем, защото разчитате, че те сами ще си кажат, ако има нещо. Работата е там, че те знаят, че не сте най-емоционалният човек и затова не искат да ви занимават с тревогите си. Трябва да се научите да обръщате повече внимание на чувствата на околните.

4. Лодката

Ако сте видели първо лодката, то вие имате голямо его и сте перфекционисти. Обичате да се справяте с всичко сами, не се доверявате лесно на другите и не харесвате работата в екип, защото вие вършите по-голяма част от задачите, а останалите се скатават. Вие наистина сте невероятни, но не притежавате суперсили. Помнете, че можете да разчитате на приятелите ви в трудни моменти и в това няма нищо срамно.