За красотата в различните й аспекти и проявления, за възможностите сам да управляваш времето и финансите си, и за силата да промяняш света, ще ви разкажат 4 успешни личности, представители на Avon. За тях успехът е не само израз на добре свършена работа, но и на удовлетворението да помагаш на останалите да се чувстват добре.

Днес ще ви срещнем с Габи

Габриела Неделкова е представител на Avon от 2012 г. Тя е една от хилядите вдъхновяващи дами, представители на Avon, прегърнали пътищата за развитие, които Компанията за жени предлага и сами създават свят, в който са уверени, ценени и независими. Габи е истинско олицетворение на жената, която чрез красотата си променя света.

1. Осмисли свободното си време!

Не е толкова важно колко ангажименти имаш, важно е да постигаш баланс и да осмисляш времето си. Влагай усилия там, където резултатът ще е добър. Прави неща, които ти носят радост. За мен възможността да се занимавам с козметика - тема, която ми е близка и интересна, е перфектно запълненото и най-осмисленото време.

2. Оцени правилно възможностите!

Когато имаш право на избор, оцени какво печелиш и какво губиш, вземайки конкретно решение. Когато получих възможността да стана представител на Avon, прецених, че свободата да управлявам времето си е огромен плюс. Още повече това беше шанс за мен да правя спестявания чрез отстъпките, които ползвам и така си подарявам освежаваща шопинг терапия на всеки три седмици.

3. Планирай добре!

Доброто планиране показва, че си погледнал на картината от високо и си подредил важните неща, като си ги разположил във времето. От работата ми с Avon се научих, че човек може да прави много неща, да се развива добре в различни области, стига да има желанието за това. Компанията ми предоставя възможност да влагам толкова усилия и ресурс, с колкото в дадения момент разполагам.

4. Влагай сърце/ Работи с положителна и емоция и наслада от ангажиментите си!

Усещането, че това, което правиш е точно това, което искаш и те изпълва с позитивна енергия, e първата стъпка към успешен резултат. Аз имам усещането, че принадлежа към голямо семейство, което дава много положителни емоции на всички нас. Това ми помага да бъда отдадена, както и да предавам тази положителна енергия в контактите си с хората.

5. Няма невъзможни неща!

Звучи клиширано и много познато. Аз имам всекидневни примери как тази сентенция може да бъде реалност. Тъй като моите контакти като представител на Avon са основно с жени, мога да кажа, че когато жените се подкрепят, се случват невероятни неща.Напълно вярвам, че с красотата си (красота във всичките й външни и личностни проявления) всички ние можем да променим света.

 

Виж останалите материали в рубриката