За красотата в различните й аспекти и проявления, за възможностите сам да управляваш времето и финансите си и за силата да промяняш света, ще ви разкажат 4 успешни личности, представители на Avon. За тях успехът е не само израз на добре свършена работа, но и на удовлетворението да помагаш на останалите да се чувстват добре.

Днес ще ви срещнем с Доротея.

Доротея Очкова е представител на Компанията за жени от началото на 2015 година. Смело прегръща предизвикателствата, обича да общува и да създава нови познанства. Искрено се радва, когато може да помага на хората около себе си.

1. Позволи си да мечтаеш!

Мечтите дават криле, защото те карат да се усмихваш и мотивират да продължаваш напред. Винаги съм мечтала нещата, които правя да са оценени и изпълнени със смисъл. Откакто съм представител на Avon изпитвам удовлетворение от това да видя как с продуктите и съветите, които предоставям на жените, с които общувам, те се променят, стават по-уверени, чувствайки се красиви.

2. Вярвай в себе си!

Доказано е, че човек ползва много малка част от потенциала си. Всъщност, всеки един от нас може много повече. Не позволявай на временни неуспехи да те отклонят от пътя, смело продължавай напред. От личен опит в работата ми с Avon мога да кажа, че е важна мотивацията, която имаш, за да се справиш и с най-натоварената ситуация. Усещам подкрепата на една 130-годишна компания и това ме кара да вървя напред.

3. Вглеждай се в позитивното!

Търси красотата у хората и игнорирай негативното. Красота има и в отношенията – в отношението към себе си, към любимия, към детето, приятелите, колегите, шефа. Ако си добър, позитивен, градивен, уверен в себе си и целеустремен, тогава ти си красив и наистина променяш света. Уверената жена е красива и успешна.

4. Пътят до успеха се състои от ежедневни малки крачки в правилната посока!

Не е нужно да влагаш огромни усилия, за да постигнеш нещо. Достатъчно е само да начертаеш своя път до успеха и да бъдеш постоянен и целенасочен. Успехът се крие в малките неща – малките ежедневни стъпки по пътя към успеха, малките жестове към тези, които се нуждаят от помощ, минутката пред огледалото сутрин, колкото да сложим червило и да намигнем сами на себе си. 

5. Бъди добър!

Раздавай с пълни шепи усмивките и ентусиазма и предавай знанията и опита си на околните. Като вдъхновяваш и помагаш на хората да бъдат щастливи, ти самият получаваш доверие и приятелства, чувстваш се полезен и градивен и така ставаш още по-успешен. Щастлива съм, че мога лично да се ангажирам с каузите на Avon - срещу рака на гърдата и срещу домашното насилие. Предлагам на приятелите и клиентите си продукти с кауза и всеки път, когато продам такъв, съм истински доволна, че моите усилия са подкрепили хора, които имат нужда от помощ.

 

Виж останалите материали в рубриката