X

Разбери какво свежо приключение те очаква и спечели страхотни награди от Mentina!

от в 09:00 на 14.08.2017 в Свободно време | Интересно


Разбери какво свежо приключение те очаква и спечели страхотни награди от Mentina!

Разбери какво свежо приключение те очаква и спечели страхотни награди от Mentina!

Ех, лято е и всички мечтаем за така жадуваната отпуска! Любимото синьо, безкрайно забавление с най-шумните приятели, разхладата, с която планината ни дарява и пълният релакс на някое отдалечено от градския шум кътче... Само ако можеше това време да дойде по-бързо!

И тъй като екипът ни знае колко много обичаш лятото, а и сладките изкушения, заедно с нашите приятели от Mentina, решихме да те предизвикаме да надникнеш в бъдещето и да ти покажем какви свежи емоции те очакват през следващите летни дни. Единственото, което трябва да направиш, е да решиш нашия тест и да попълниш коректно формата за участие. Само така ще имаш възможността да се включиш в надпреварата, която продължава до 27.08.2017 г.

Mentina – за твоите свежи моменти!

Разбира се, запазили сме най-сладкото за накрая - трима късметлии ще имат възможността да си спечелят страхотни награди! Двама от тях ще слушат свежи летни хитове на нова Bluetooth колонка, а големия късметлия ще зарадваме с 1 ваучер за СПА уикенд в Боровец. Доста примамливо, нали? На 28.08. можеш да провериш дали името ти не е сред тези на големите победители.

Mentina са желирани бонбони със свежа форма, супер свежи цветове и запомнящ се ментов вкус. Освежете се с ароматна мента, сочна ягода, портокал, касис и най-новото попълнение - пъпеш!

 

 Теми   Mentina | бонбони | игра

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.