През изминалите години верига магазини Mania зарадваха всички ни не само с модерната си визия, качествените дрехи втора употреба, но и достъпните цени на предлаганото огромно разнообразие от фешън находки. Съвсем скоро се появи и първият в България онлайн аукцион, който промени представите ни за сполучливи модни маркови открития, при това на повече от изкушаващи цени. Якета, палта, рокли, блузи, тениски, аксесоари – пазаруването никога не е било по-лесно, забавно и, разбира се, коректно! Едва ли някога която и да е от нас си е представяла, че може да има дънки на любимия си бранд на цена, която самата тя би могла да зададе според собствените си виждания. А като добавим и факта, че всяка седмица има нови попълнения и намаления – какво повече да искаме!

Oткакто свят светува няма дама, която да не се стреми да изглежда все по-добре и по-добре. С течение на времето и иновациите, които навлизат в модната индустрия, трендовете станаха още по-разнообразни, а стилът на обличане – по-пъстър. Със сигурност си чувала поговорката “По дрехите посрещат, по ума изпращат”, но замисляла ли си се как биха те приели околните, съдейки само по стила ти на пазаруване и обличане? За да отпразнуваме подобаващо задаващото се лято, готините аутфитове, с които ще се пременим и успешния старт на първия по рода си онлайн аукцион, заедно с нашите приятели от Mania организирахме специална игра, с помощта на която ще разбереш какъв е стилът ти в пазаруването. И това не е всичко! Ще имаш и уникалната възможност да си спечелиш една от трите наистина страхотни чанти на Victoria’s Secret!

Единственото, което трябва да направиш, е просто да решиш забавния ни тест и да се регистрираш във формата за участие след него. Имаш време до 11.06.

Пожелаваме ти успех!