Цветът на колата може да ти подскаже що за човек е той, какво харесва и дори какво да очакваш в романтичен план

 

1. Червен цвят

Мъжът, който кара с гордост червения си автомобил, действа с размах и обича да прави впечатление. Не случайно е избрал червения цвят. Така жените ще го забелязват по-лесно, което пък му гарантира нови фенки всеки ден. Той обича да налага мнението си и не признава други авторитети, освен своя собствен. Ще очаква от теб да се вслушваш в думите му и да не поставяш решенията му под въпрос.

 

2. Черен цвят

Консервативните и праволинейни мъже обикновено избират черни автомобили. Възможно е този избор да е провокиран от желанието за вдъхване на респект. Черният цвят показва, че той знае какво прави, мисли трезво и не лети в облаците. Често ревнува своите партньорки и се опитва да огранича свободата им.

 

3. Бял цвят

Мъжът-мечта кара точно бял автомобил. Той е позитивен, добронамерен, но пък си сменя често настроенията. Бъди внимателна с него и първо го опознай добре, преди да си вадиш заключения. Мъжът, който кара бял автомобил, обича да глези любимата жена, да й прави комплименти, да йкавалерства и да я кара да се чувства обичана. Не го изпускай!

 

 

4. Син цвят

Мъжете, които избират сини автомобили, са склонни към депресия и меланхолия. Те имат нужда да бъдат насърчавани. Ако успееш да му спечелиш доверието, той ще остане с теб за цял живот. Този тип мъже се съмняват в решенията си и им липсва увереност. Ще се наложи да бъдеш силна и за двама ви, но пък той ще ти се отблагодари подобаващо.

 

5. Сив цвят/металик

Сивите на цвят автомобили предполагат, че собствениците им са спокойни натури, които са наясно с живота. Този тип мъже вдъхват сигурност и на тях определено може да се разчита. Бъди пряма и наричай нещата с истинските им имена. Само така ще имаш успех с този мъж. Не очаквай обаче щедри подаръци. В това отношение ще бъдеш разочарована.