Доверете се на интуицията си, тя рядко ще ви излъже!

1. В спалнята е тихо

Ако той е променил навиците си в спалнята, не търси близост и е безразличен към прелестите ви, означава, че нещо не е наред. Разбира се, може да става въпрос за проблеми в службата, здравословни проблеми, финансови затруднения. При мъжете всичко това се отразява на желанията в спалнята, затова не бързайте с изводите. В никакъв случай обаче не неглижирайте ситуацията, а се опитайте да помогнете.

2. Крие си мобилния телефон

От известно време забелязвате, че си крие мобилния телефон, включва го на режим “без звук”, а когато посегнете към него, изтръпва. Не ви разрешава никога да вдигате вместо него, когато е в банята, например. Отгоре на всичко излиза от стаята, когато го потърсят. Тук определено нещо не е наред и колкото по-бързо разберете какво е то, толкова по-добре.

3. Обръща ви все по-малко внимание

Все по-често излиза навън с приятели, но не ви кани с него. Задържа се все по-рядко у дома, сякаш си търси поводи, за да бъде далеч от вас. Обръща ви малко внимание и вече не ви звъни без повод. Внимателно наблюдавайте поведението му. Попитайте го направо дали нещо между вас се е променило и обяснете как се чувствате.

4. Приятелите му ви избягват

Най-добрите му приятели не смеят да ви погледнат в очите, сякаш знаят нещо. Изглеждат ви подозрителни и виновни. Едва ли ще ви кажат какъв е проблемът от мъжка солидарност.

5. Не спира да ви сравнява с други жени

Постоянно ви разказва за новата си колежка и дори дръзва да ви сравнява с нея. Не спира да ви навира в очите недостатъците, сякаш той няма такива. Самочувствието ви е подложено на изпитание и се разкъсвате от съмнения. Бъдете директни и не позволявайте да ви унижават