Хороскопът за Риби за август 2023 г. предсказва добър късмет в бизнеса. Добрата новина е, че не е необходимо да правите нищо специално за това. Успехът ще съпътства всички начинания, вероятни са обещаващи запознанства и нови източници на доходи. Тъй като Слънцето в Лъв засилва естествения чар, скромните Риби ще имат възможност да се изявят. Мнозина ще бъдат изненадани от такава драматична трансформация. В случай на конфликт не е трудно да докажете правотата си, но е важно да не прекалявате. Подобрението ще настъпи с пълнолунието през август, когато обективният поглед върху нещата е добре дошъл. Рибите ще искат да поправят грешките от миналото, за да продължат напред. Ако нещо остава неясно, можете да поискате съвет от приятели.

Финансовото положение в началото на август има тенденция да се подобрява. Може би приходите едва покриват разходите, но перспективите са много светли. Според хороскопа на Рибите не трябва да пестите от приятни дреболии за себе си и близките. Очакването на високи доходи може да се проточи и животът да мине покрай вас. Скоро финансовото положение ще се подобри, не е необходимо да посягате на каквото и да било. За Рибите е важна подкрепата, тъй като е невъзможно да разберат себе си без външна помощ. Намесата на Венера в Лъв ще изиграе положителна роля: ще се появи увереност, самочувствието ще скочи до небето. Всеки човек е роден за голяма цел, към която истинските приятели ще помогнат да се приближи. Ако е необходимо, можете да се подложите на психологическо обучение.

Съвет на месеца: Бъдете разумни с харчовете, но не прекалено. Все пак август е месец на удоволствията. Позволявайте си ги в разумни количества.