Енергиите, излъчвани от Риби и Телец, ви насочват към конкретното. Докато продължавате да уреждате взаимоотношенията си, те заздравяват разкъсаните връзки. Тези стабилни и успокояващи енергии ви осигуряват добри моменти в компанията на надеждни хора. Те са най-добрите ви съюзници, за да постигнете амбициите си. Техните предложения и аргументи ви карат да вземате правилни решения. За целта получавате подходящия приток на Марс в Рак, който ви насърчава да се съсредоточите върху това, което ви харесва и което ви подхожда. Единственият недостатък е в ролята на Венера в Близнаци между 12-и и 30-и. Приемете идеята, че имате право да откажете това, което не ви устройва. Това ще смекчи тези нежелани ефекти.

Щом стане върпос за работа, успехът е налице. Вършите работата си много съвестно. Всичко е наред, с изключение на това, че мотивацията ви е наполовина. Междувременно във финансовата сфера нещата са по-обнадеждаващи. Парите постъпват. Вие жънете плодовете на своите усилия, които са многобройни. Риби, преди да харчите безразборно, погледнете нивото на банковата си сметка и комфорта, който ви носи.

Съвет на месеца: Сериозните хора ви носят стабилност. Несериозните ви повличат по хлъзгав път. Обърнете внимание на това с кого искате да прекарвате повече време.