В хороскопа на Рибите за ноември 2023 г. цари победно настроение. Любовните проблеми остават в миналото. Женените двойки ще намерят възможност да бъдат по-често сами, а самотните сърца имат всички шансове да срещнат сродна душа. Под влиянието на Слънцето в знака на Скорпиона, което събужда скритите страсти, Рибите губят самообладание. Това има положителен ефект върху личния живот, но може да се превърне в спирачка в бизнеса. Съществува риск да загубите много пари, трябва да избягвате спонтанните харчове. По отношение на здравето Пълнолунието на Бобъра през ноември повишава издръжливостта на организма. Рибите ще могат да подходят към проблемите, които дълго време са тровили живота. Правилното хранене и физическите упражнения ще помогнат за привеждане на тялото в перфектна форма.

В началото на ноември ще има възможност да напреднете на същото място или да намерите мечтаната работа. Ръководството ще оцени всеотдайността и упоритата работа, а новият работодател ще оцени професионализма. Според хороскопа на Рибите промените в кариерата ще се отразят благоприятно на финансовото положение. Заплатата няма да ви разочарова, ще можете да харчите пари за покупки и пътувания. Емоционалната издръжливост, характерна за Венера в Дева, може да се пренесе в Риби, което ще ви позволи да устоите на трудностите. Ако трябва да се изправите пред коварни конкуренти, има начин да ги успокоите. Умението да забелязвате и запомняте важни детайли, старанието и внимателният подход са печеливши козове, които трябва да се използват правилно.

Паричната ситуация в средата на месеца ще се влоши малко. Въпреки че кариерата все още върви нагоре, финансовото положение ще бъде разклатено. Според общия хороскоп за Риби през ноември 2023 г. се активизират измамниците от всякакъв вид. Благодарение на Меркурий в Стрелец ще се наложи да направите план за близко бъдеще. Това, обаче е трудна задача за мечтателните Риби, които живеят в свой собствен свят. За облекчаване на ситуацията ще ви помогне интуицията, вслушвайки се в която можете да видите скрити детайли. Важно е да записвате възникващите образи и мисли, за да можете по-късно да изградите план за действие.

Настроението за пътуване и почивка ще придаде особена пикантност на края на ноември. Изглежда, че работата е в разгара си, има много работа за вършене, защо изведнъж се появяват мисли за релаксация? Според ноемврийския хороскоп за Рибите няма нищо по-важно от спокойствието. Ако натоварванията станат непосилни, а обстановката е дразнеща, време е да се оттеглите за известно време. Във всеки случай Рибите могат да разчитат на подкрепата на Марс в Скорпион, който притежава мощна сила. Въпреки че неуязвимостта е показна, в действителност съмненията не са изчезнали. Както знаете, страховете избухват под формата на болести, например страхът да изразим желанията си води до възпалено гърло. Ако искате нещо, трябва да го направите.