Мечтаеш за почивка, за повече свободно време, за повече време с близките, за ново начало и по-стройно тяло? И ние, точно като теб, всеки ден си пожелаваме да променим нещо в рутината, за да се чувстваме по-добре, да преоткрием себе си и да докажем, че можем повече.

Началото на 2019-та година е отлична възможност да преобразим начина ни на живот. А каква е цел номер едно, когато става дума за промяна? Разбира се, мечтата за по-стройна фигура, която често изглежда далечна и трудно постижима. Отговорът е само един – балансираното хранене и дори малкото физическо натоварване могат да преобразят напълно тялото ни, карайки ни да се чувстваме отлично и да изглеждаме във форма.

Звучи ли ти като предизвикателство? Да започваме и ще ти докажем, че прекрасната фигура е само на 6 крачки разстояние.

Правилна нагласа

Началото винаги е трудно, но резултатите си заслужават. Най-напред трябва да определиш в коя част от деня имаш дори и минимално свободно време, което по никакъв начин няма да се отрази на всички ангажименти. Залагайки точно това време за тренировка, по-лесно ще си създадеш навик и ще знаеш, че това са минутите, които са посветени само на теб и на целта ти за по-стройна фигура.

Само 10 минути на ден

Един от най-големите страхове преди започването на редовно физическо натоварване е свързан със загубата на много време. Все пак никой няма желание да прекарва дълги часове във фитнес залата. Е, това не е и необходимо, когато дори само 10 минути на ден са достатъчни, за да раздвижиш тялото си и да му дадеш натоварването, от което се нуждае. Постижимо е, нали?

Много смях и веселба

Точно така, можеш да поддържаш форма по забавен начин, чрез който дори няма да разбереш, че тренираш.
Пусни си любимите песни, усили звука и просто танцувай лудо. Със сигурност веднага ще усетиш напрежение в мускулите, както и прилив на огромна доза добро настроение.

Вкусно и полезно

Тялото ни изисква не само повече движение, но и правилна храна, която да му даде всичко, от което се нуждае. Добрата новина е, че не е необходимо да прекарваме дълги часове в кухнята или пък да се разделяме с огромни суми, за да сме сигурни, че си набавяме правилните хранителни вещества. Наш верен съюзник в балансираното хранене е и Активиа – млечнокисел продукт, съдържащ калций, който допринася за нормалното функциониране на храносмилателните ензими.

Хрумвало ли ти е, че правилната закуска може наистина да направи чудеса за намаляване на килограмите? Вече все повече хора избират здравословна храна, която не само се отразява чудесно на организма, но и засища. Активиа е чудесно допълнение към ежедневното меню, благодарение на разнообразните си продукти. Има за всекиго по нещо – Активиа Натурална за любителите на неустоимият натурален вкус, различни плодови предложения за почитателите на плодовият вкус и пълнозърнеста гама, за всички, готови да заложат на семена и ядки. Активиа Закуска е страхотно решение за началото на деня, а за тези, които нямат време – Активиа предлага и разнообразни напитки.

Забавления на открито

Температурите навън не са особено приятни, но за да бъде тонусът ни на ниво е препоръчително да излизаме всеки ден. Доказано е, че именно прекараното време под открито небе може да спомогне за повишаване нивата на серотонин (основният отговорник за доброто ни настроение).
Използвай обедната почивка, за да се разходиш и ти гарантираме, че след това не само ще се чувстваш отлично физически, но и ще успееш по-лесно да се съсредоточиш в работния процес.

Нови хоризонти

Постави си за цел през 2019-та да посетиш нови места, независимо дали са близки, или далечни. Гарантираме ти, че мислите за всяко предстоящо приключение ще ти дадат увереност и желание да продължиш със здравословния начин на живот.

Лесно е да поддържаш красива фигура, нали? Надяваме се, че съветите ни са ти доказали, че дори малките промени могат да направят чудеса. Движението и промяната на храненето могат да се превърнат в твои верни приятели.