Лятното слънцестоене през 2024 г. ще бъде придружено от мощно Пълнолуние в Козирог. Днес ви разказваме къде да насочите потока на енергия и как да не сгрешите.

Това опоределено е пълнолуние, което може да повлияе на живота ни (а може и да не повлияе). Във всеки случай е по-добре да сте подготвени за всичко и да разберете възможните сценарии за развитието на събитията, така че във важен момент да можете точно да забележите знаците на съдбата и да не попаднете в капана на астрологическа вихрушка.

Този път лунният диск ще бъде напълно осветен от Слънцето и ето какво ще ни даде накрая.

Кога ще се усетят ефектите от Пълнолунието в Козирог на 22-ри юни 2024 г.?
Юнското пълнолуние ще настъпи на 22-ри в 04:07 сутринта и ще премине в знака Козирог. Мнозина ще изпитат особено силно измъчване потъване в изброените по-долу емоции няколко часа преди и след уречения час, за щастие или не, за някои от нас това ще бъде нощта и рано сутринта.

Лунният диск ще бъде осветен колкото е възможно повече, така че за тези, които вече не са в най-стабилното емоционално състояние, е по-добре да играят на сигурно и да изключат всички източници на негативизъм поне за този ден.

Какво влияние ще има Пълнолунието в Козирог на 22-ри юни върху зодиите?

Предстоящото Пълнолуние ще премине в Козирог, в опозиция с Рак, което ще засегне едновременно един от най-практичните и един от най-емоционалните знаци. Такава комбинация от емоции, както се досещате, ще бъде опасна. А тя се усложнява още повече и от факта, че Денят на лятното слънцестоене ще настъпи след 24 часа.

Подобна вълна от енергия може да завладее онези, които вече са загубили равновесие в живота и имат съмнения относно решенията, които са взели, така че има висок риск от необмислени решения, спонтанни покупки на билети за Турция и късни съобщения до бивши. Сега нека разберем кой определено не трябва да върви в тази посока.

Какво можете да правите по време на Пълнолунието?

Но нека започнем с доброто, тоест с това, че все още е възможно и дори необходимо да се направи. Ако през последните шест месеца все още не сте успели да започнете да се движите към целите си, тогава трябва да се обърнете в правилната посока точно сега. Стабилността на Козирог ще ви помогне да направите първата стъпка и да не поемете погрешно, така че съберете цялата си воля и се уверете, че в края на годината определено няма да съжалявате за нищо.

Най-големият тласък ще бъде в сферата на кариерата, така че основният акцент ще бъде върху работата и ученето. Освен това отчасти Пълнолунието може да ви накара да се „тормозите“ по екзистенциални въпроси и смисъла на живота, така че ако не искате да изпадате в това, тогава просто се наспивайте добре.

Какво не трябва да правите по време на Пълнолунието?

Правейки изводи от горното, не бива да прекарвате 22-ри юни в безцелно отлагане и загубване в различни забавления. Много е важно да почистите поне къщата на този ден, защото оттук започва редът в главата ви. Още по-добре е да запишете целите си за оставащата половина на 2024 г. в плановик и да разберете какво все още е актуално за вас и от какво вече искате да се откажете.

Опитайте се да избягвате срещи с тези, с които връзката ви виси на косъм, освен ако не искате да я прекъснете завинаги. В темата за семейство и любов ще бъдем по-повлияни от опозицията в Рака, така че има риск да вземем необмислени решения, за които по-късно да съжаляваме.