Серина Уилямс прекара страхотен семеен ден в компанията на съпруга си Алексис Оханян и 4-годишната им Олимпия. Щастливото семейство посети Гърция и разгледа в Партенона в Атина.

40-годишната тенис звезда сподели снимки от семейното пътешествие в своя Инстаграм. В публикацията Серена написа: „Само ние тримата“. Алексис носеше Олимпия в ръце, докато семейството се разхождаше из бившия храм, който се смята за най-важната оцеляла сграда от Древна Гърция.

Екскурзията на семейството продължава, след като миналата седмица Серена се наслади на забележителностите на Лондон и сподели как пийва следобеден чай с дъщеря си. Публикацията от британската столица включваше и очарователно видео на Олимпия, която пее за майка си на задната седалка на кола, крещейки „Серена, Серена“.

Серена се възползва максимално от времето си в Обединеното кралство заедно със семейството си, тъй като шампионатът на Уимбълдън приключва този уикенд.

Завръщайки се на корта след една година пауза, тя не постигна завръщането, на което се надяваше, тъй като отпадна по време на първия си мач.

„В момента просто играя и ще видя как се чувства. Определено съм мотивирана да играя по-добре и у дома (на US Open).“ - коментира Серена и допълни: „Физически се справих доста добре. При последните две точки наистина изнемогвах. Ако играете седмица след седмица, ще имате малко повече твърдост в мача.“