Август е тук и ни е подготвил много изненади през първата седмица. Вижте какво очаква всяка зодия.

Овен

Вие, Овни, през седмицата ще се фокусирате върху личните си отношения и върху половинката. Възможно е да започнете нови съвместни начинания и да задълбочите отношения.

След четвъртък ще обърнете внимание и на служебните си дела и по всяка вероятност ще пожънете професионални успехи.

Телец

Вас, Телци, ви очакват много интересни събития през седмицата. Трудно ще ви бъде да се задържите на едно място и да си починете, но за сметка на това ще имате възможност да срещнете интересни и нестандартни хора, както и такива, които по един или друг начин да разширят мирогледа ви и да ви обогатят.

Много е вероятно да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересни развлечения или процедури или да промените визията или представянето си пред хората.

Близнаци

Вие, Близнаци, в началото на седмицата може да се затворите и изолирате от околните. Не е изключено да приемате нещата по-дълбоко от обикновено и да преживявате нормални житейски ситуации доста драматично, търсейки скрити подбуди или смисъл в нещата, които хората около вас правят или казват.

След сряда градусът на настроението ви драстично ще се покачи, ще успеете да намерите вътрешния си баланс и да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите.

Рак

При вас, Раци, в началото на седмицата не са изключени конфронтации или разправии с партньора. Постарайте се да не сте много крайни в изказванията си и да не прибързвате в заключенията и решенията си за нататъшното развитие на връзката. Много е вероятно спадът в отношенията да е временен.

След четвъртък ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Лъв

Вас, Лъвове, ви чака една много успешна седмица, в която доста добре ще успявате да се вписвате сред другите и да разпускате ефективно. Внимавайте все пак да не се увлечете в забавления и да не прекалите с консумацията на алкохол, храна и удоволствия.

Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора.

Дева

Вие, Деви, по всяка вероятност доста ще си развържете джобовете през седмицата и ще успеете да демонстрирате престижа си с материално положение или нови придобивки.

В любовен план ви очакват силни трепети и страсти. Добре е да откриете чувствата си пред любимия човек, а не да го оставяте да се досеща за тях единствено по вашите действия и отношение, които разбира се също са важни, но е добре да работят в синхрон с думите ви.

Везни

Вие, Везни, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с някой член от вашето семейство, с ремонтни дейности или с пренареждане на дома си.

След четвъртък ще сте силно отдадени на някакво хоби или развлечение и най-вероятно ще сте много социално-активни и общителни. Добре е да сте внимателни с хората около вас и да се стараете да не ги нагрубявате, ако виждат нещата доста по различно от вас. Не е изключено истината да е някъде по средата между вашата и чуждата перспектива, за това е добре да не сте много крайни.

Скорпион

Голяма част от вас, Скорпиони, може би ще се впуснат в кратки пътувания към интересни дестинации тази седмица. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни. Не е изключено да получите важни за вас новини, обаждания или съобщения.

Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Стрелец

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Стрелец. Възможно е да направите важна покупка или инвестиция и да влезете с пълни сили в ново успешно начинание.

Възможно е също така да успеете да си спечелите допълнителни средства или да направите печеливши инвестиции.

Козирог

Вие, Козирози, е важно в началото на седмицата да се постараете да сте максимално адаптивни, за да виждате положителното от ситуациите, в които попадате и да се справяте по най-добрия възможен начин.

След четвъртък ще намерите начин да се отпуснете и да си починете. Добре е да отделите достатъчно внимание на близките си хора.

Водолей

При вас, Водолеи, е възможно седмицата да предложи нови срещи и предложения. Ще сте много позитивни и харесвани и ще успявате да сте душата на всяка компания, в която попадате. Не е изключено да се влюбите.

След четвъртък ще успеете да намерите време за работа и изпълнение на неотложни служебни ангажименти.

Риби

Вие, Риби, по всяка вероятност ще използвате началото на седмицата за отделяне на внимание на половинката си. Много е вероятно да задълбочите връзката си и да затвърдите отношенията си.

Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да се отдадете на кулинарни експерименти и да бъдете подобаващо оценени от най-близките си хора.