Овен

За вас, Овни, работата ще бъде приоритетна в началото на седмицата и е много вероятно да пожънете големи успехи, докато отмятате ангажиментите си.

След четвъртък ще се фокусирате върху приятелите си и социалните си контакти. Внимавайте да не се предоверите на човек, когото познавате от скоро, защото има риск да се поставите в уязвима позиция и в последствие да се разочаровате.

Телец

Вие, Телци, ще имате възможност да учите нови неща и да се обогатявате посредством опита си през седмицата. Много е вероятно да срещнете интересни и нестандартни хора, както и такива, които по един или друг начин ще разширят мирогледа ви.

След четвъртък не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията или представянето си пред хората.

Близнаци

Вие, Близнаци, в началото на седмицата може да се затваряте и изолирате от околните. Не е изключено да приемате нещата по-дълбоко от обикновено и да преживявате контактите с хора доста драматично, търсейки скрити подбуди или смисъл в нещата, които заобикалящите правят или казват.

След четвъртък ще започнете да гледате през розови очила и ще се спуснете с пълни сили в живота. Възможно е да започнете нов, силно вълнуващ ви проект.

Рак

При вас, Раци, в началото на седмицата не са изключени разправии с партньора. Постарайте се да не сте много крайни в изказванията си и не драматизирайте. Много е вероятно бързо да успеете да стопите ледовете.

След сряда ще се насладите на домашния уют. Възможно е да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Лъв

Вас, Лъвове, ви чака една много динамична седмица, в която ще хвърчите от задача на задача и ще ви е доста трудно да се спрете на едно място. При всички случаи е добре да не се пресилвате, за да не пострада здравето ви.

Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора.

Дева

Вас, Деви, в началото на седмицата ви очакват силни трепети и страсти. Ще сте много харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол.

След сряда ще се фокусирате върху работата и ангажиментите си. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Везни

Голяма част от вас, Везни, ще се впуснат в кратки пътувания към интересни дестинации тази седмица. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни.

Добре е да сте внимателни с хората около вас и да се стараете да не ги нагрубявате, ако виждат нещата доста по различно от вас.

Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Скорпион

Вие, Скорпиони, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с някой член от вашето семейство, с ремонтни дейности или с пренареждане на дома.

След четвъртък ще успеете да отделите време на ваше хоби или развлечение и най-вероятно ще сте социално-активни и общителни.

Много е вероятно да успеете да впечатлите обект на вашата страст с чара и остроумието си.

Стрелец

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Стрелец. Много е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания.

След сряда не е изключено да получите важни обаждания или съобщения, благодарение, на които да ви се отворят нови врати за лични и професионални успехи.

Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Козирог

При вас, Козирози, седмицата ще започне много добре. Възможно е да спечелите повече от предвидените средства, да започнете печеливш бизнес или да направите важна инвестиция.

След четвъртък ще успеете да отделите време на партньора и ще го поглезите. Периодът е идеален за затвърждавене и развиване на отношения.

Водолей

Вие, Водолеи, ще блестите в началото на седмицата. По всяка вероятност ще имате какво да покажете на заобикалящите и ще знаете как да будите тяхната възхита и одобрение.

След сряда ще намерите начин да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да намерите начин да им покажете, че държите на тях.

Риби

Вие, Риби, по всяка вероятност ще използвате началото на седмицата за социални контакти или обществени изяви. Много е вероятно да срещнете правилите хора, които в последствие да са ви полезни със съвет, помощ или препоръка.

Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да се отдадете на кулинарни експерименти и да бъдете подобаващо оценени от най-близките си хора.