Седмицата ще ни донесе много приятни емоции и вълнения, които ще преобърнат живота ни в положителна посока. 

Какво са подготвили звездите на всяка зодия?

Овен

Вие, Овни, ще имате финансови успехи в началото на седмицата. Възможно е да направите печеливши сделки или да получите забавени плащания.

След четвъртък не е изключено да получите важни пратки, обаждания или съобщения.

През уикенда голяма част от вас ще се отдадат на почивка и удоволствия.

Телец

Вие, Телци, ще сте силно романтични в началото на седмицата. Възможно е да задълбочите отношенията си с човек, на когото държите и да изкарате приятно в компанията му.

След четвъртък ще отделите време на служебните си ангажименти и ще напреднете с важни проекти.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще имате нужда от почивка в началото на седмицата. Добре е да не се претоварвате и да намерите време да се поглезите и отпуснете, за да не трупате излишно напрежение.

След четвъртък ще успеете да направите силно впечатление на важен за вас човек и ще получите отдавна чакана покана или признание от него.

Рак

Голяма част от вас, Раци, ще се натъкнат на интересни хора в началото на седмицата, които бързо ще им влязат под кожата.

След четвъртък ще прекарате доста време с близките си и в домашна атмосфера. Някои от вас ще се ангажират с ремонтни или строителни дейности, други ще закупят стоки за дома си.

Лъв

Вие, Лъвове, ще сте работливи и професионално ангажирани в началото на седмицата. Много е вероятно да пожънете големи успехи и да сключите важни договори или сделки.

След четвъртък ще отделите внимание на близък приятел или ваше хоби.
Постарайте се да сте максимално консенсусни и отзивчиви към чуждите нужди. По този начин най-лесно ще намерите баланса в отношенията си с oстаналите.

Дева

Вие, Деви, ще отмятате неотложни задачи в началото на седмицата. Възможно е да имате пробив по наболял проблем.

След четвъртък е вероятно да получите интересни професионални предложения.

Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.

Везни

Вие, Везни, не е изключено да предприемете кратки пътувания в началото на седмицата. Възможни са трудности със средствата ви за комуникация и транспорт.

След четвъртък ще успеете да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите.

Някои от вас ще общуват с чужденци, ще се занимават с правни или с философски въпроси.

Скорпион

Вие, Скорпиони, в началото на седмицата не е изключено да предизвикате конфликт с партньора или с близък до сърцето ви човек. Добре е да не сте прекалено нападателни и изискващи, както и да се стараете да изслушвате и разбирате другия.

След четвъртък голяма част от вас ще успеят да отделят време на семейството и близките си хора. Много е вероятно да обновите интериора в дома си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Стрелец

Вас, Стрелци, ви чака една доста раздвижена седмица, в която ще имате шанса да срещнете интересни и нестандартни хора, с които да изкарате приятно времето си.

След четвъртък ще ви изникне важна професионална възможност, на която ще ви е трудно да устоите.

Уикенда ще изкарате с най-близките си хора и семейството.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол. Възможно е да получите изненадващи обаждания или съобщения.

След сряда ще се фокусирате върху служебните си ангажименти. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Водолей

Вие, Водолеи, ще си имате ангажименти с член от вашето семейство в началото на седмицата. Някои от вас ще се занимаят с имотни или наследствени въпроси, а други ще се срещнат с отдавна забравени роднини.

След четвъртък ще имате възможност да се отдадете на ваше хоби или развлечение. Ще сте чаровни и общителни и ще успеете да впечатлите човек, когото харесвате с чара и остроумието си.

Риби

Вие, Риби, ще сте авантюристично настроени и любопитни в началото на седмицата. Някои от вас ще заминат към интересна дестинация, други ще спортуват или ще се отдадат на любимо хоби.

След четвъртък е добре да не влизате в излишни конфликти и да не се разправяте със заобикалящите за незначителни неща.

Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.