Каква ще бъде първата седмица на месец август? Какви изненади, авантюри и приключения ни очакват?

Овен

Вие, Овни, ще сте работливи и професионално ангажирани в началото на седмицата. Много е вероятно да пожънете големи успехи и да сключите важни договори или сделки. След четвъртък ще отделите внимание на близък приятел или ваше хоби. Постарайте се да сте максимално отзивчиви към чуждите нужди. По този начин най-лесно ще намерите баланса в отношенията си с oстаналите.

Телец

Ще сте малко потиснати в началото на седмицата. Много е вероятно да имате нужда от почивка и е добре да намерите време да се поглезите и отпуснете, за да не трупате излишно напрежение. След четвъртък ще успеете да направите силно впечатление на важен за вас човек и ще получите отдавна чакана покана или признание от него.

Близнаци

Не е изключено да предприемете кратки пътувания в началото на седмицата. Възможни са трудности със средствата ви за комуникация и транспорт. След четвъртък ще успеете да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите. Някои от вас ще общуват с чужденци, ще се занимават с правни или с философски въпроси.

Рак

В началото на седмицата не е изключено да предизвикате конфликт с партньора или с близък до сърцето ви човек. Добре е да не сте прекалено нападателни и изискващи, както и да се стараете да изслушвате и разбирате другия. След четвъртък голяма част от вас ще успеят да отделят време на семейството и близките хора. Много е вероятно да обновите интериора в дома си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Лъв

Чака ви една доста раздвижена седмица, в която ще имате шанса да срещнете интересни и нестандартни хора, с които да се позабавлявате и да пофлиртувате. С лекота ще успявате да ставате център на внимание и да трупате симпатиите на заобикалящите.

Дева

Ще сте доста разсеяни в началото на седмицата и не е изключено да допускате грешки от недоглеждане. Най-добре оставете важните неща за след четвъртък, когато ще сте много по-концентрирани и прагматични. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Везни

Вие, Везни, ще си имате ангажименти със семейни или наследствени въпроси в началото на седмицата. Някои от вас ще успеят да се срещнат с отдавна забравени роднини. След четвъртък ще сте на любовна вълна. Ще сте харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол. Възможно е да получите изненадващи обаждания или съобщения.

Скорпион

Не е изключено да попътувате в началото на седмицата. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни. След четвъртък е добре да не влизате в излишни конфликти и да не се разправяте със заобикалящите за незначителни неща. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Стрелец

Вероятно е да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания в началото на седмицата. След четвъртък не е изключено да получите важни пратки, обаждания или съобщения. Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Козирог

Вие, Козирози, ще сте ангажирани да градите добър имидж и авторитет в началото на седмицата. Възможно е да обогатявате опита си отмятайки неотложни задачи и общувайки с важни за израстването ви хора. След четвъртък е вероятно да получите интересни професионални предложения. Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.

Водолей

Ще сте ангажирани да градите добър имидж в началото на седмицата. Възможно е да обогатявате опита си отмятайки неотложни задачи и общувайки с важни за израстването ви хора. След четвъртък е вероятно да получите интересни професионални предложения. Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.

Риби

Голяма част от вас, Риби, ще са изключително социално-активни през седмицата. Възможно е да прекарате доста време с близките си и в домашна атмосфера. Някои от вас ще се ангажират с ремонтни или строителни дейности, други ще закупят стоки за дома си. След четвъртък ще имате възможност да се отдадете на ваше хоби или развлечение. Ще сте чаровни и общителни и ще успеете да впечатлите човек, когото харесвате с чара и остроумието си.