Овен

Вие, Овни, ще си имате конфликти с близки до вас хора в началото на седмицата. Постарайте се да сте достатъчно толерантни и да виждате и противоположната гледна точка, за напрежението бързо да отшумява и да стигате до компромис. След четвъртък са възможни новости и нововъведения в службата ви и при колегите. Ще сте силно адаптивни и бързо ще се напасвате към ново възникналите обстоятелства. Ще получите интересни обаждания, съобщения или доставки.

Телец

При вас, Телци, се очаква седмицата да бъде успешна и пълна с възможности, както за личностно, така и за професионално развитие. Много е вероятно доскорошен флирт да се задълбочи и да прерасне в нещо сериозно, с потенциал за развитие. Възможно е също така да решите да промените или подобрите визията или режима си на хранене. В работата си ще сте доста активни и продуктивни.

Близнаци

Ако сте родени под знака Близнаци, се очаква седмицата ви да е доста нестандартна и изпълнена с внезапни обрати и изненади. Възможно е да ви се наложи да правите неща, които по принцип избягвате и да усвоявате нови знания. Важното е, че ако съумеете да запазите спокойствие, ще имате добро развитие и напредък по важни въпроси. След четвъртък ще имате възможност да изкарате време с приятели и съмишленици и да се позабавлявате с тях. Не е изключено да участвате в социални събития и да се срещнете с интересни хора, които по някакъв начин да са ви полезни и да разширят мирогледа ви.

Рак

При вас, Раци, може да се очаква да изникнат конфликти в семейството, на които ще бъде важно да не обръщате внимание, за да не ги задълбочите. Не е изключено възрастен роднина да има нужда от вашата помощ и да ви се наложи да се отзовете. Към края на седмицата ще сте на любовна вълна и по всяка вероятност ще успеете да се насладите на време с партньора или децата. Ако сте свободни ще се натъкнете на интересни хора, които да ви заинтригуват.

Лъв

Вие, Лъвове, ще имате неочаквани обаждания, съобщения или доставки през седмицата. Много е вероятно също така да имате ангажименти покрай близкото ви обкръжение, колегите или съседите ви. След четвъртък не е изключено да ви се наложи да разпределяте чужди ресурси или общи пари, да теглите кредити или да се занимавате с наследствени въпроси. Някои от вас ще си правят изследвания, зъби или друг вид медицински интервенции, други ще се интересуват от правни или философски въпроси.

Дева

В началото на седмицата голяма част от вниманието ви, Деви, ще се върти около финансовите ви дела. Ще си правите равносметка и ще се опитвате да сте спестовно настроени и прагматични. След четвъртък ще сте наистина  успешни в обществен план и ще успеете да направите впечатление на важни за вас хора. Някой от вас ще демонстрират нови придобивки или ще афишират връзка пред останалите.

Везни

Ако сте родени под знака Везни, значи тази седмица ще бъде наистина добра за стартиране на нови проекти, нова дейност или нова връзка. При всички случаи се очаква да сте нестандартни и креативни. Хората ще ви харесват и ще ви подкрепят в начинанията. В любовта нещата ще ви се получават с лекота и ще успеете да завъртите главата на важен за вас човек.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще сте влюбени и доста мечтателни през седмицата. По всяка вероятност ще имате сърдечен трепет и вълнение към човек от обкръжението ви. В работата ви са възможни изненади от колеги или висшестоящи, към които ще ви се наложи да се напасвате. Голяма част от вас ще отделят внимание на здравето и тонуса си.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще сте много грижовни и в услуга на другите през седмицата. Внимавайте да не злоупотребят с вас и не се изхвърляйте в жертвоготовността си. Пазете се от необмислени харчове и загуба на пари. Каквото и да правите, най-важното е да запазвате баланса. След четвъртък ви чакат изненади от близки хора или важни съобщения.

Козирог

При вас, Козирози, седмицата ще започне малко неуверено и объркано. След като се мобилизирате, ще успеете да отметнете известно количество задачи, но ще имате усещането, че нещата ви отнемат повече време от обикновено.
Препоръчително е да сте внимателни във връзка с общуването си с другите и да не казвате веднага нещата които ви хрумват, понеже има риск да развалите отношенията си с някого от обкръжението заради прекалена откровеност и прибързаност.

Водолей

Ако сте родени под знака Водолей, може да очаквате запознанства с чужденци или с хора, които под една или друга форма ще разширят съзнанието ви и ще променят мирогледа ви. След средата на седмицата ще успеете да блеснете в службата и да направите впечатление на шефове и висшестоящи. Почивните дни ще изкарате с приятели и съмишленици.

Риби

Вие, Риби, ще успеете да реализирате успешно плановете си през седмицата. Ще сте наистина продуктивни и ще срещате признание от околните. В работата ви по всяка вероятност ще се натъкнете на хора, които да са ви от полза и да ви отворят нови врати. Много е вероятно да напредвате бавно, но стабилно в избрана от вас посока. Постарайте се да не пренебрегвате любимите си хора, заради професионални ангажименти.