Новата седмица ще ни донесе интересни преживявания, положителни емоции, но и предизвикателства.

Вижте какво ви очаква.

Овен

Вие, Овни, е вероятно да имате нужда от почивка в началото на седмицата. Добре е да намерите време да се поглезите и отпуснете, за да не трупате излишно напрежение и да отложите важните неща за края на седмицата.

След четвъртък ще успеете да направите силно впечатление на важен за вас човек и ще получите отдавна чакана покана или признание от него.

Телец

Голяма част от вас, Телци, ще са изключително общителни през седмицата. Възможно е да срещнете интересни хора, с които да флиртувате, да разговаряте на важни за вас теми или да се позабавлявате.

След четвъртък ще прекарате доста време с близките си и в домашна атмосфера. Някои от вас ще се ангажират с ремонтни или строителни дейности, други ще закупят стоки за дома си.

Близнаци

Вие, Близнаци, е много вероятно да пожънете големи успехи на професионалното поприще и да сключите важни договори или сделки.

Не е изключено да получите забавени плащания или да спечелите допълнителни средства.

След четвъртък ще отделите внимание на близък приятел или ваше хоби.

Рак

Вие, Раци, ще сте ангажирани да градите добър имидж и авторитет в началото на седмицата. Ще отмятате неотложни задачи и ще общувате с важни за израстването ви хора.

След четвъртък е вероятно да получите интересни професионални предложения.

Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.

Лъв

При вас, Лъвове, са възможни трудности със средствата ви за комуникация и транспорт.

След четвъртък ще учите нови неща и ще обогатявате мирогледа си. Някои от вас ще общуват с чужденци, ще се занимават с правни или с философски въпроси.

Възможни са изненадващи срещи с нестандартни и оригинални хора.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата не е изключено да предизвикате конфликт с партньора или с близък до сърцето ви човек. Добре е да не сте прекалено нападателни и изискващи, както и да се стараете да изслушвате и разбирате другия.

След четвъртък голяма част от вас ще успеят да отделят време на семейството и близките си хора. Много е вероятно да обновите интериора в дома си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Везни

Вас, Везни, ви чака една доста раздвижена седмица, в която ще имате шанса да покажете талантите и уменията ви пред останалите. Ще бъдете в светлината на прожекторите и ще срещнете важно за вас одобрение.

В любовен план ви чакат големи успехи. Свободните от вас ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще успеят да изкарат ползотворно време с най-близкия до тях човек.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще сте харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол. Възможно е да получите изненадващи обаждания или съобщения.

След сряда ще се фокусирате върху служебните си ангажименти. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще си имате ангажименти с член от вашето семейство в началото на седмицата. Някои от вас ще се занимаят с имотни или наследствени въпроси, а други ще се срещнат с отдавна забравени роднини.

След четвъртък ще имате възможност да се отдадете на ваше хоби или развлечение. Ще сте чаровни и общителни и ще успеете да впечатлите човек, когото харесвате с чара и остроумието си.

Козирог

Вие, Козирози, не е изключено да пътувате или спортувате в началото на седмицата. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни.

След четвъртък е добре да не влизате в излишни конфликти и да не се разправяте със заобикалящите за незначителни неща.

Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Водолей

Вие, Водолеи, е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания в началото на седмицата.

След четвъртък не е изключено да получите важни пратки, обаждания или съобщения.

Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Риби

Вас, Риби, ви чака ново начало през седмицата, което ще е видимо за околните. Някои от вас ще променят визията или имиджа си, други ще афишират връзка, трети ще стартират професионални проекти.

След четвъртък ще успеете да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да ги поглезите.