Температурите постепенно се покачват и нямаме търпение да се насладим на прекрасното пролетно време. Надяваме се, че това съвсем скоро ще бъде възможно.

Овен

В началото на седмицата не са изключени конфронтации или разправии с партньора. Постарайте се да не сте много крайни в изказванията си и да не прибързвате в заключенията и решенията си за по нататъшното развитие на връзката. Много е вероятно спадът в отношенията да е временен. След сряда ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Телец

Чака ви една много успешна седмица, в която доста добре ще успявате да разпускате ефективно. Внимавайте все пак да не се увлечете в забавления и да не прекалите с консумацията на алкохол, храна и удоволствия. Заетите от вас ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора и да затвърдят отношенията си с него.

Близнаци

Вие, Близнаци, по всяка вероятност доста ще си развържете джобовете през седмицата и ще успеете да демонстрирате престижа си с материално положение или нови придобивки. В любовен план ви очакват силни трепети и страсти. Добре е да откриете чувствата си пред любимия човек, а не да го оставяте да се досеща за тях единствено по вашите действия и отношение, които разбира се също са важни, но е добре да работят в синхрон с вербалните ви изказвания.

Рак

В началото на седмицата ще сте силно ангажирани с някой член от вашето семейство, с ремонтни дейности или с преаранжиране на дома си.  След сряда ще сте силно отдадени на някакво хоби или развлечение и най-вероятно ще сте много отдадени на него. Добре е да сте внимателни с хората около вас и да се стараете да не ги нагрубявате, ако виждат нещата доста по различно от вас. Не е изключено истината да е някъде по средата между вашата и чуждата перспектива, за това е добре да не сте много крайни.

Лъв

Голяма част от вас, Лъвове, не е изключено да получат важни за вас новини, обаждания или съобщения през седмицата свързани с професионалното ви развитие. Възможно е да ви се наложи да взимате важни за израстването решения. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Дева

Седмицата ще бъде наистина успешна за представителите на зодия Дева. Ще успеете да напреднете по важни за вас въпроси и да откриете решение на проблем, който отдавна ви тормози. След сряда ще сте силно загрижени за околните и ще търсите начини да им угодите, дори на цената на скъпи и не толкова необходими подаръци или развлечения.

Везни

На вас, Везни, началото на седмицата ще предложи някакво новo начало или усилено напасване към промени, наскоро настъпили във вашия живот. Важно е да се постараете да сте максимално адаптивни, за да виждате положителното от ситуациите, в които попадате и да не си позволявате да заливате с негативизъм околните, само защото е трябвало по една или друга причина, леко да попромените ежедневния си ритъм на живот или работа.  След сряда ще намерите начин да се отпуснете и да си починете. Добре е да отделите достатъчно внимание на близките си хора.

Скорпион

През седмицата ще имате нужда да си починете и да отделите време само да собствените си нужди или на тези на най-близките ви хора. Ако няма как да се спасите от работа, се постарайте да сте максимално концентрирани, докато я вършите, за да не допуснете важни грешки, които после дълго да оправяте. След сряда ще успеете да намерите време, в което да релаксирате подобаващо и да се отпуснете. Насладете му се!

Стрелец

В началото на седмицата по всяка вероятност ще потънете в нова, силно интригуваща ви материя. Ще сте философски настроени и любознателни. Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да се отдадете на кулинарни експерименти и да бъдете подобаващо оценени от най-близките си хора.

Козирог

При вас, Козирози, работата ще бъде приоритетна в началото на седмицата и е много вероятно да пожънете големи успехи на професионалното поприще. След сряда ще се фокусирате върху личните си отношения и върху половинката. Възможно е да сте силно заредени с очаквания и леко да се разочаровате, ако най-имате различни разбирания за някои неща.

Водолей

Очакват ви интересни обаждания или съобщения през седмицата. Не е изключено да получите нови професионални предложения свързани с допълнителен доход и нови ангажименти. Много е вероятно да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересни развлечения или процедури или да промените визията или представянето си пред хората.

Риби

В началото на седмицата може да се затваряте и изолирате от околните. Не е изключено да приемате нещата по-дълбоко от обикновено и да преживявате нормални житейски ситуации доста драматично, търсейки скрити подбуди или смисъл в нещата, които хората около вас правят или казват. След сряда градусът на настроението ви драстично ще се покачи, ще успеете да намерите вътрешния си баланс и да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите.