Март е тук, а само след ден е и празникът на жената. Нека разберем какво са ни подготвили звездите за идващите няколко дни:

Овен

В началото на седмицата вие, Овни, ще имате нужда от близост, разбиране и отдаденост. Не е изключено да ви се наложи да учите нови неща във връзка с професионалната ви реализация. След четвъртък са вероятни сблъсъци с авторитети или с хора с власт, които е важно да преодолявате с финес.

Телец

Вие, Телци, ще сте много общителни и харизматични през седмицата. Хората ще ви харесват и ще търсят вниманието ви. Не е изключено някои от вас да заформят флирт с колега, който в бъдеще да прерасне във връзка и по-сериозни отношения.

След четвъртък ще имате значителни финансови постъпления, които ще изхарчите за нещо, на което отдавна сте хвърлили око.

Близнаци

В началото на седмицата е възможно вие, Близнаци, да срещнете хора, които по един или друг начин да разширят мирогледа ви и да са ви приятна компания.

След четвъртък ще се занимавате със семейни или наследствени въпроси и не е изключено доста да се напрегнете, докато се опитвате да угодите на всички потърпевши в ситуацията. Добре биха ви се отразили спа или разкрасителни процедури, както и разходки в планината.

Рак

Вие, Раци, ще сте много романтични през седмицата. Много е вероятно да успеете да изгладите отдавна тормозещи ви конфликти с половинката и да задълбочите отношенията си с нея.

В професионален план са възможни леки турболенции и пречки, които ще ви се наложи да преодолявате. Много е вероятно да сключите задкулисни договорки или да кроите важни бъдещи планове.

Лъв

При вас, Лъвове, не е изключено седмицата да донесе финансови колебания и размисли за пари. Някои от вас ще направят голяма инвестиция и ще стартират важен проект, от който биха искали да имат голяма печалба в последствие, докато други ще се отдадат на покупки и удоволствия.

След четвъртък ще получите важни доставки, съобщения или обаждания и е важно да внимавате с документите, които подавате или подписвате, както и с преговорите, които водите.

Дева

В началото на седмицата вие, Деви, няма да се чувствате особено комфортно и ще сте леко объркани. Няма да ви се занимава, нито със социални дейности, нито с решаването на ежедневни дела. Добре е да си отделят време за почивка и уединение и да избягвате излишния стрес.

След четвъртък ще станете по-общителни. Много е вероятно да ви хрумнат добри идеи, които ще се втурнете да реализирате и за които бързо ще съберете съмишленици.

Везни

В началото на седмицата не е изключено вие, Везни, да се скарате с важен за вас човек. Спорът ще е кратък и градивен и по-скоро ще задълбочи, отколкото влоши отношенията ви.

В служебен план ще сте изключително успешни. Много е вероятно да направите голямо впечатление в работата си и пред висшестоящите. Благодарение на компетентността ви ще ви се отворят нови врати и възможности за развитие.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще имате много раздвижена седмица. Не е изключено, заради разместване в работния колектив да ви се наложи да отмятате повече задачи от обикновено. Ако съумеете да останете спокойни, ще сте достатъчно ефективни и бързо ще се справяте.

В любовен план по всяка вероятност ще ви се предоставят нови и интересни възможности. Възможно е да получите покана за среща или любовно обяснение от човек, кого харесвате.

Стрелец

За вас, Стрелци, това е седмица на големи промени. Някои от вас ще подобрят визията си с нова прическа, козметична процедура, зареждане на гардероба си с нови дрехи или аксесоари, други ще стартират нов спорт или диета, а трети ще афишират връзка, нова дейност или жилище.

Много е вероятно да имате социални ангажименти и да посетите тържества или събирания, на които да се натъкнете на хора, на които отдавна сте хвърлили око.

Козирог

През седмицата на вас, Козирози, ще ви се наложи да се борите с недоброжелатели или с конкуренти в службата. При всички случаи ще трябва да защитавате позициите си и да се отстоявате. За да имате успех е много важно да не губите почва под краката си и да запазвате самообладание.

След четвъртък е много вероятно да промените обзавеждането си, да предприемете ремонт или да си закупите нова мебел или уред. Не са изключени ангажименти с по-възрастни роднини, правене на зъби или друг вид медицински процедури.

Водолей

В началото на седмицата вие, Водолеи, ще сте на любовна вълна и ще се стремите с всички сили да докажете привързаността си на любимия, както с думи, така и с мили жестове и дела.

В професионален план най-много ще се раздвижат работите ви след четвъртък. Тогава най-ясно ще проличат качествата и способностите ви. Възможно е да сключите печеливши сделки и важни споразумения.

Риби

Възможно е вие, Риби, да имате проблеми и неразбирателства с хора, с които имате общи дела през седмицата. Не е изключено да реагирате изключително емоционално, ако другите имат различни от вашите виждания за отмятане на задачите.

След четвъртък не е изключено да направите голяма инвестиция, която да ви донесе печалба в последствие. Важно е да сте внимателни към семейството и партньора си и да им отделите нужното време и внимание, защото в противен случай има риск да се почувстват пренебрегнати.