Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата може да имате работа с наследствени въпроси, инвестиции или да разпределяте чужди ресурси и финанси. Не е изключено да приемате нещата по-дълбоко от-обикновено и да преживявате нормални житейски ситуации доста драматично, търсейки скрити подбуди или смисъл в нещата, които хората около вас правят или казват.
След сряда доста ще се оптимизирате и ще успеете да намерите вътрешния си баланс и да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите. Голяма част от вас ще пътуват, ще общуват с чужденци, ще се занимават с правни или с философски въпроси.

Телец

При вас, Телци, в началото на седмицата са възможни разправии с партньора и емоции покрай него. Добре е да не сте прекалено нападателни и центрирани в собственото мнение, ами да давате шанс на другия да се изкаже и да изясни гледната си точка.

След сряда голяма част от вас ще успеят да отделят време на семейството и близките си хора. Много е вероятно да обновите интериора в дома си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Близнаци

Вас, Близнаци, ви чака една доста раздвижена седмица, в която ще ви е доста трудно да се спрете на едно място и да релаксирате, но за сметка на това ще имате шанса да срещнете интересни и нестандартни хора, с които да се позабавлявате и да пофлиртувате.

Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите не е изключено да събудят ревността на най-близкия до тях човек.

Рак

Вие, Раци, ще сте на романтична вълна и ще търсите близостта на човек, който силно ви привлича. Ще сте много харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол.

След сряда ще се фокусирате върху служебните си ангажименти. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Лъв

Вие, Лъвове, може да си имате ангажименти с единия от родителите или друг член от вашето семейство в началото на седмицата. Добре е да не се палите от дреболии, ами да сте толерантни към заобикалящите, за да не си влошавате отношенията излишно.

След сряда ще имате възможност да се отдадете на ваше хоби или развлечение. Ще сте чаровни и общителни и ще успеете да впечатлите обект на вашата страст с чара и остроумието си.

Дева

Вие, Деви, не е изключено да се отдадете на някой екстремен спорт, туризъм или кратки пътувания в началото на седмицата. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни.

След сряда е добре да сте внимателни с хората около вас и да се стараете да не влизате в излишни конфликти.

Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Везни

Вие, Везни, ще имате късмет с разпределянето на вашите финанси през седмицата. Много е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания през периода.

След сряда не е изключено да получите важни пратки, обаждания или съобщения.

Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Скорпион

На вас, Скорпиони, началото на седмицата ще предложи някакво новo начало, видимо за околните. Някои от вас ще афишират връзка, други ще демонстрират професионални успехи, трети ще променят визията или имиджа си.

След сряда по всяка вероятност ще успеете да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да ги поглезите.

Стрелец

Вие, Стрелци, е възможно да сте мечтателни и отнесени в началото на седмицата. Много е вероятно да имате нужда от почивка и е добре да намерите време да се поглезите и отпуснете, за да не трупате излишно напрежение.

След сряда е възможно да успеете да направите силно впечатление на важен за вас човек и да получите отдавна чакана похвала или признание.

Козирог

Голяма част от вас, Козирози, ще използват началото на седмицата за социални контакти или обществени изяви. Възможно е да срещнете правилите хора, които след време да са ви полезни със съвет или препоръка.

Втората половина от седмицата по всяка вероятност ще прекарате с най-близките си хора и в домашна атмосфера. Някои от вас ще се ангажират с ремонтни или строителни дейности.

Водолей

Вие, Водолеи, ще сте силно кариерно ориентирани и професионално ангажирани в началото на седмицата. Много е вероятно да пожънете големи успехи на професионалното поприще.

След сряда ще се фокусирате върху приятелите и близките си хора или върху някое ваше хоби.

Постарайте се да сте максимално консенсусни и отзивчиви към чуждите нужди. По този начин най-лесно ще намерите баланса в отношенията си с oстаналите.

Риби

На вас, Риби, ще ви бъде трудно да се задържите на едно място в началото на седмицата. Възможно е да пътувате, да се забавлявате или да обогатявате опита си трупайки разнообразни впечатления.

След сряда е вероятно да получите интересни професионални предложения, на които ще ви е трудно да устоите.

Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията или представянето си пред хората.