Температурите се понижават, но не и настроение. А какво очаква всеки зодиакален знак през новата седмица на месец септември?

Овен

Ще използвате началото на седмицата за социални контакти или обществени изяви. Много е вероятно да започнете да осъществявате своя отдавнашна мечта или цел. Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да се отдадете на кулинарни експерименти и да бъдете подобаващо оценени от най-близките си хора.

Телец

В началото на седмицата не са изключени разправии с хора, с които работите по общи проекти. Постарайте се да се фокусирате върху вашите задължения и не се вглеждайте прекалено критично в работата на другите, защото има риск да ги стресирате с прецизността си. След четвъртък ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Близнаци

Ще имате новo начало в началото на седмицата. Ще сте адаптивни и доста позитивни и ще демонстрирате нов имидж и възможности пред заобикалящите. След четвъртък ще сте отпускарски настроени и ще намерите начин да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да ги поглезите.

Рак

Вие, Раци, ще се занимавате предимно с любовни въпроси в началото на седмицата. Възможно е да успеете да изгладите отдавнашни конфликти с половинката или да предприемете нови съвместни начинания. След четвъртък ще се впуснете с пълни сили в работния процес и по всяка вероятност ще напреднете значително и ще отметнете множество задачи.

Лъв

Очакват ви много интересни събития през седмицата. Трудно ще ви бъде да се задържите на едно място и да си починете, но за сметка на това ще имате възможност да срещнете интересни и нестандартни хора. Много е вероятно да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересни развлечения или процедури или да промените визията или представянето си пред хората.

Дева

В началото на седмицата ще сте силно отдадени на свое хоби или развлечение и най-вероятно ще сте много общителни. Възможно е да се впуснете във флиртове и закачки с човек, който силно ви интригува. След четвъртък ще отделите внимание на близък приятел и ще му помогнете с решаването на належащ негов проблем.

Везни

Вие, Везни, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с член от вашето семейство, с ремонтни дейности или със закупуване на нови уреди или мебели за дома ви. След четвъртък ще се фокусирате върху работния процес и по всяка вероятност ще стартирате нови печеливши проекти или сделки.

Скорпион

Чака ви успешна седмица. Доста добре ще успявате да се вписвате в средата си и ще постигате намисленото, както в личен, така и професионален план. Възможно е да припечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания. След сряда не е изключено да подпишете печеливши договори или да сключите важни сделки.

Стрелец

В началото на седмицата ще се занимавате предимно с финансови въпроси. Ще сте прагматични и добре ще управлявате капиталите си. След четвъртък ще отделите време за себе си и собствените си нужди, както и на тези на най-близките ви хора. Възможно е да получите интересни съобщения, обаждания или доставки.

Козирог

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Козирог. Ще успеете да намерите своя неповторим начин да блестите и да направите впечатление на заобикалящите. След четвъртък не е изключено някои от вас да си закупят нова кола, лаптоп или телефон. Възможно е да дойдат нови колеги, които да ви се наложи да обучавате.

Водолей

Голяма част от вас, Водолеи, може би ще се впуснат в кратки пътувания към интересни дестинации тази седмица. Ще бъдете авантюристично настроени и любопитни. Не е изключено да получите важни за вас новини, обаждания или съобщения. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Риби

Ще успеете да демонстрирате престижа си с материално положение или нови придобивки. В любовен план е добре да откриете чувствата си пред любимия човек, както с думи, така и с дела. Не е изключено да се натъкнете на хора, които не сте виждали отдавна и да изкарате време с тях.