Времето е студено и нямаме търпение да се приберем у дома и да се сгушим до любимия човек с топла напитка в ръка. А какви изненади са ни подготвили звездите?

Овен

Седмицата ви ще започне много добре. Възможно е да спечелите повече от предвидените средства, да започнете печеливш бизнес или да направите важна инвестиция. След четвъртък ще успеете да отделите време на партньора и ще го поглезите. Периодът е идеален за сближаване и развиване на отношения.

Телец

Вие, Телци, ще блестите в началото на седмицата. По всяка вероятност ще имате какво да покажете на заобикалящите и ще знаете как да будите тяхната възхита и одобрение. След сряда ще намерите начин да се отпуснете и да си починете. Добре е да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да им покажете, че държите на тях.

Близнаци

По всяка вероятност ще използвате началото на седмицата за социални контакти или обществени изяви. Много е вероятно да срещнете правилите хора, които в последствие да са ви полезни със съвет, помощ или препоръка. Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да се отдадете на кулинарни експерименти и да бъдете подобаващо оценени от най-близките си хора.

Рак

Работата ще бъде приоритетна в началото на седмицата и е много вероятно да пожънете големи успехи, докато отмятате ангажиментите си. След четвъртък ще се фокусирате върху приятелите си и социалните си контакти. Внимавайте да не се предоверите на човек, когото познавате от скоро, защото има риск да се поставите в уязвима позиция и в последствие да се разочаровате.

Лъв

Вие, Лъвове, ще имате възможност да учите нови неща и да се обогатявате посредством опита си през седмицата. Много е вероятно да срещнете стари познати или бивши гаджета, с които да имате какво още да си кажете. След четвъртък не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията или представянето си пред хората.

Дева

В началото на седмицата може да се затваряте и изолирате от околните. Не е изключено да приемате нещата по-дълбоко от обикновено и да преживявате контактите с хора доста драматично, търсейки скрити подбуди или смисъл в нещата, които заобикалящите правят или казват. След четвъртък ще започнете да гледате през розови очила и ще се спуснете с пълни сили в живота. Възможно е да започнете нов, силно вълнуващ ви проект.

Везни

В началото на седмицата не са изключени разправии с партньора. Постарайте се да не сте много крайни в изказванията си и не драматизирайте. Много е вероятно бързо да успеете да стопите ледовете. След сряда ще се насладите на домашния уют. Възможно е да промените нещо в дома си или да обновите интериора си.

Скорпион

Чака ви една много динамична седмица, в която ще хвърчите от задача на задача и ще ви е доста трудно да се спрете на едно място. При всички случаи е добре да не се пресилвате, за да не пострада здравето ви. Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, с когото ще имат възможност да изкарат приятно времето си и да се опознаят.

Стрелец

В началото на седмицата ви очакват силни трепети и страсти. Ще сте много харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол. След сряда ще се фокусирате върху работата и ангажиментите си. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Козирог

Голяма част от вас, Козирози, ще се впуснат в кратки пътувания тази седмица. Ще сте доста разсеяни и е важно да пазите багажа и документите си от недоброжелатели. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях. Добре е да сте внимателни с хората около вас и да се стараете да не ги нагрубявате, ако виждат нещата доста по различно от вас.

Водолей

В началото на седмицата ще сте силно ангажирани с някой член от вашето семейство, с ремонтни дейности или с пренареждане на дома. След четвъртък ще успеете да отделите време на ваше хоби или развлечение и най-вероятно ще сте социално-активни и общителни. Много е вероятно да успеете да впечатлите обект на вашата страст с чара и остроумието си.

Риби

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Риби. Много е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания Седмицата е подходяща за започване на нов проект или предприемане на важни инвестиции. След сряда не е изключено да получите важни обаждания или съобщения, благодарение, на които да ви се отворят нови врати за лични и професионални успехи.